CAPERIO OCH THORÉNGRUPPEN PÅ LÅNG SKOLRESA TILLSAMMANS
Hem Nyheter CAPERIO OCH THORÉNGRUPPEN PÅ LÅNG SKOLRESA TILLSAMMANS

CAPERIO OCH THORÉNGRUPPEN PÅ LÅNG SKOLRESA TILLSAMMANS

Publicerat av: Redaktionen

Caperio och ThorénGruppen, ett av Sveriges största och ledande utvecklingsföretag inom utbildning och kompetensutveckling med bl a 1300 anställda och 8 000 elever över hela Sverige, har tecknat ett samarbetsavtal över 3 år.

CAPERIO OCH THORÉNGRUPPEN PÅ LÅNG SKOLRESA TILLSAMMANSAvtalet omfattar pedagogik, hårdvara och logistik för ca 15-20 MSEK årligen och ca 2 500 enheter av PC, iPads och Chromebooks. Parterna har samarbetat under en tid och byggt upp förtroende och successivt välfungerande rutiner och processer varför avtalet nu kunnat formaliseras för en fortsatt stark utveckling tillsammans.

”ThorénGruppen är en väldigt rolig kund att arbeta med som utmanar oss dagligen i sin strävan att vara bäst i allt dom gör. Vi har båda också en stor kärlek till idrotten och det finns en vinnarkultur som smittar av sig. Vi är förstås också stolta att vårt skolkoncept, där vi kraftigt dominerar marknaden inom privatskolesidan med vår egenutvecklade pedagogik, fortsätter vinna mark”, säger Tomas Wanselis VD på Caperio.

”Vi har arbetat med Caperio i ett par år nu och deras serviceanda är omtalad och bevisad. Det är roligt och lönsamt att göra affärer med Caperio och jag vet att mina medarbetare delar min uppfattning. Det känns tryggt att veta att vi ska växa vår affär tillsammans med en seriös och duktig partner, säger Raja Thorén grundare och VD för ThorénGruppen.

Caperio samarbetar idag med Sveriges fem största friskolekoncerner och levererar närmare 20 000 enheter årligen till skolor runt i hela landet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>