Hem Nyheter Capgemini öppnar innovationscenter för att stötta företag

Capgemini öppnar innovationscenter för att stötta företag

Publicerat av: Redaktionen

Capgemini öppnar i dag sin andra innovationshubb i Skandinavien, Applied Innovation Exchange, (AIE).

Capgemini öppnar innovationscenter för att stötta företag 2

Anil Agarwal, Capgeminis Skandinavien-chef klipper band tillsammans med Lanny Cohen,

Det nya centret i Malmö ska hjälpa företag att i snabbare takt vidareutveckla digitala tjänster och bilda nya partnerskap. Detta görs inom ramen för AIE:s nätverk som har nära samarbeten med start-ups, företag och universitet.

–Malmö är en ypperlig plats för vårt nästa AIE i Skandinavien. Hela regionen växer snabbt, vilket gör det extra spännande, säger Anil Agarwal, VD för Capgemini Skandinavien. I det nya centret kommer vi att hjälpa organisationer med deras digitala transformation genom att bjuda in dem till vårt omfattande nätverk av start-ups, tech-partners och universitet som är specialiserade inom områden som robotisering, blockkedjor, 5G och digitalt lärande. Målet är snabbare få fram nya samarbeten, idéer och affärsmodeller för att hjälpa våra kunder att stärka sin konkurrenskraft och få en ökad tillväxt.

–Över hela världen utmanas våra kunder i att utveckla sin kompetens och att kunna använda innovation. Med AIE på plats i Malmö kan Capgemini samarbeta ännu närmare med kunderna, för att hjälpa dem att komma över eventuella hinder och skapa framgångsrik transformation, säger Lanny Cohen, innovationschef på Capgemini.

Capgeminis verksamhet i Skandinavien utvecklas ytterligare med större fokus på molnet och digital space. Det nya centret i Malmö kommer ledas av Malcolm Clapson, chef för AIE i Skandinavien. Malmö är den sextonde staden i världen där Capgemini lanserar sitt koncept. Capgeminis första innovationscenter i Skandinavien öppnade i april 2018 i Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>