Capgemini utnämnd till Regional Partner of the Year av SAS Institute

Capgemini har blivit utnämnda till Regional Partner of the Year av SAS Institute i EMEA regionen, som innefattar Frankrike, Benelux, Storbritannien, DACH, Norden och Ryssland.

Capgemini utnämnd till Regional Partner of the Year av SAS Institute 1Utmärkelsen är ett erkännande för deras samarbete med SAS inom initiativ såsom bedrägeribekämpning, GDPR och operativa analyser. Priset delades ut till Capgemini under partnerforumet på SAS Global Forum.

Philippe Keraël, Head of Global Fraud, Risk & Compliance på Capgemini och SAS Executive Sponsor, sade: “Vi är stolta över att bli erkända som Regional Partner of the Year av SAS Institute. Capgemini och SAS är engagerade i att ge våra kunder innovativa lösningar och hjälpa dem att bli branschledare. Den här utmärkelsen bekräftar den ambitionen.”

Capgeminis styrkor som bidrog till detta pris, inkluderar stor skicklighet och kompetens inom SAS-lösningar, från implementering till stöd av kundens analytiska behov.

”Vi gratulerar Capgemini till detta pris”, sade Patricia Auroy, Senior Director North and West Regional Alliances i SAS. ”Capgemini är en innovativ partner som bidrar med affärsfördelar till våra kunder. Det är därför ett nöje att tilldela dem priset som årets regionala partner”.