Carolina Stålhammar ny VD för Claremont Business Transformation

[KVINNOR PÅ KANALEN] Claremont Business Transformation består av erfarna konsulter med en tydlig profil av att leda förändringar.

Carolina Stålhammar ny VD för Claremont Business Transformation 1Carolina kommer tillsammans med teamet att utveckla managementerbjudandet med fokus på genomförande och förändringsledning under digitala förflyttningar.

Carolina klev in som affärsledare på Claremont i fjol och avancerar nu in i VD-rollen för dotterbolaget. Det är i linje med Claremonts ledarskapsfilosofi; att börja som affärsledare betyder att ledaren och teamet kan växa in sig i rollen och uppdraget tillsammans.

Carolina är en van ledare som sätter fokus på ledarskap och kompetensutveckling. Innan Claremont drev och utvecklade hon bland annat mjukvaruföretaget Episervers svenska utbildningsavdelning och utbildningsportfölj under många år. Carolina är en omtyckt ledare som tror på individen och som får saker och ting att hända.

– Carolina har imponerande erfarenheter av att bygga upp och driva komplexa program. Hennes driv och engagemang är ett viktigt tillskott för Claremont, säger Per Thörnqvist, koncernchef för Claremont.

Vill engagera och involvera

Claremont erbjuder konsulttjänster för en digital värld med tjänster inom tre kärnområden; Business, Technology & Experience. Med Claremonts samlade kompetens kan vi stötta kunden i alla anseenden av digital affärsutveckling.

– Min vision är att vi fortsätter vara den stabila partner till våra kunder som vi redan är idag och att vi fortsätter visa dem att vi alltid levererar med högsta kvalitet i allt vi gör. Men även att vi utvecklar vårt erbjudande vidare för att möta våra befintliga och nya kunders framtida utmaningar, säger Carolina.

– Jag tror på att engagera och involvera alla i ett team för att vi tillsammans ska nå framgång. Jag älskar att jag fått möjligheten att utveckla affären tillsammans med ett härligt gäng av kompetenta medarbetare, avslutar hon.