CatalystOne har lanserarat Professional Services för att hjälpa företag att nå sina mål inom HR-digitalisering
Hem Teknik CatalystOne har lanserarat Professional Services för att hjälpa företag att nå sina mål inom HR-digitalisering

CatalystOne har lanserarat Professional Services för att hjälpa företag att nå sina mål inom HR-digitalisering

Publicerat av: Redaktionen

HCM-systemleverantören CatalystOne har precis lanserat Professional Services för att hjälpa kunder att förverkliga sina mål med att digitalisera HR.

Den nya tjänsten erbjuder bland annat extra hjälp i samband med val och implementering av ett system; från den initiala utvecklingen av business case och mogenhetsgrad till optimering av processer efter systemimplementeringen.

CatalystOne Professional Services kommer att erbjuda kompetens inom områden där kapacitet eller kompetens saknas internt hos kunden. Exempel på detta kan vara hjälp med förändringshantering, utbildning av användare och löpande systemhälsokontroller.

”Efter många år i branschen är vår erfarenhet att kunder ofta behöver lite extra hjälp i sina digitaliseringsprocesser. Vi vill säkerställa att vår lösning lever upp till vad kunden förväntar sig, vilket kan gälla allt från ökad datakvalitet och säkerhet till en mer strategisk HR-funktion”, säger Chief Customer Officer på CatalystOne, Anna Erlandsson.

CatalystOne lanserar Professional Services för att hjälpa företag att nå sina mål inom HR-digitalisering”Ingen kund är den andra lik, något vi har stor förståelse för. Därför erbjuder vi nu ett brett utbud av CatalystOne Professional Services utöver våra vanliga implementeringstjänster. Dessa ska stötta, utmana och vägleda kunderna på deras digitaliseringsresa.”

Professional Services är ett erbjudande som finns tillgängligt både via interna konsulter och externa certifierade partners med gedigen erfarenhet och djup förståelse för IT, näringsliv och HR.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>