Hem Nyheter Cato Networks: nyheter på kanalen 

Cato Networks: nyheter på kanalen 

Publicerat av: Redaktionen

– ny SASE teknisk support-ackreditering och lyckad förstärkning i Catos ledning 

Cato Networks: nyheter på kanalen  2

Anthony D’Angelo, vice President global

Cato anlitar Anthony D’Angelo på jobbet som vice ordförande i styrelsen över global kanalförsäljning och affärsutveckling. Ackrediteringen Cato Distinguished Support Providers (CDSP) är Catos första kanalackreditering för SASE teknisk support. Kommer nu. 

Båda dessa åtgärder bygger vidare på Catos globala kanalstrategi. En investering där Cato utsett Nuvias som första distributör över hela Europa. Cato har även utsett nya distributörer i Hong Kong och Macao. Cato expanderar snabbt i Tyskland och Norden nu. Kanalen stod för 90 procent av försäljningen under året i år. 

Alon Alter är Chief Revenue Officer på Cato. Han säger att det är bra att de ska få in Anthony i ledningen.

”Vårt SASE ramverk är erkänt för hur väl det tillgodoser företagen vad gäller nätverksarbete och säkerhet. Nu kan kanalpartners och kunder dra nytta av trender inom det här. Catos SASE-plattform gör det möjligt att nå ut fort och nå pågående strömmar av vinster och leverera nätverksarbete åt företag, säkerhet och nu även support av företagens tjänster.”

Förra månaden, just efter att man tillkännagett Nuvias Group som sin första europeiska distributör vad gäller hela Europa, gick man ut med att man anställt flera nya regionala säljchefer. Dessutom öppnades en ny punkt (point of presence) i Schweiz. 

Cato Networks: nyheter på kanalen  3

Johan van den Boogaart -DACH

Vi är mycket glada att kunna tillkännage att vi anställt Johan van den Boogaart som regional säljchef i DACH-regionen, och Michael Norin på en ny tjänst inom RSD i Nordics”, säger Luca Simonell, vice säljchef i EMEA på Cato. De har båda i resp region omfattande erfarenhet av företagsnätverk och ska bland annat nå ut till företags beslutsfattare vad gäller infrastruktur för att maximera användandet av Catos ledande lösning och visa att den ger värde. Då handlar det alltså om så kallad WAN och ett förändringsarbete. Van den Boogaart finns i München i Tyskland och är ursprungligen från Holland.

D’Angelo å sin sida ska fungera som global kanalväljare och med affärsutveckling. Han kommer att hantera hela Catos ekosystem av partners och distributörer. Några av dem kallas ”master agents” eller VAR:er. Han ska se till att de lyckas. Andra kontakter som han kommer att ansvara för är ledande inom systemintegration och så kallade MSP:er.

D’Angelo kom till Cato från Cisco och har mer än 20 års erfarenhet inom global kanalförsäljning. På Sisco jobbade han med SF-WAN.

”Jag är väldigt nöjd med att komma till Cato”, säger han. ”Allt fler företag använder SASE så marknaden växer fort för Cato SASE-produkter främst för industri. Våra kanalpartners har unika möjligheter att åtgärda kundens Edge vad gäller WAN, Edge vad gäller säkerhet, Edge vad gäller molnet, och Edge vad gäller mobilitet. Med

Cato Networks: nyheter på kanalen  4

Michael Norin – Nordics

en enda lösning. Marknaden för allt det här är värd 60 miljarder U.S.-dollar”. 

Området det här gäller heter på engelska Managed Network Services Market.

Partners till Cato kan ackrediteras avseende SASE och får så kallad First Partner Support Accreditation med benämningen CDSP.

Norin har mycket erfarenhet som key account manager, alltså säljansvarig, inom IT och Telco. Senast kommer han från en tjänst på Oracle i Norden och Nederländerna. Då också inom kommunikation och affär. Dessförinnan var han på TDC Sverige, Stratiteq Sweden och Tele2. Han har över 30 års erfarenhet av IT-telco och ska sitta i Malmö.

”Det känns kul att få vara med här”, säger Norin. ”Företag i Norden har allt för länge lider av stelhet och hög kostnad. Det är när det gäller Global MPLS. Dessutom lider de av ostadig Internet-baserad VPN:er. Cato ordnar båda åt kund. De förbereder sig samtidigt inför framtiden.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>