Cecilia Videcél, CEO och grundare av Kura tilldelades priset ”Innovator of the year” i Nordic Women in Tech Awards!
Hem Kvinnor på Kanalen Cecilia Videcél, CEO och grundare av Kura vann priset ”Innovator of the year” i Nordic Women in Tech Awards!

Cecilia Videcél, CEO och grundare av Kura vann priset ”Innovator of the year” i Nordic Women in Tech Awards!

Publicerat av: Redaktionen

GU Ventures är stolta och glada över att meddela att Cecilia Videcél, CEO och grundare av Kura vann priset ”Innovator of the year” i Nordic Women in Tech Awards.

Hon valdes ut bland över 200 inskickade nomineringar av en jury som bestod av en grupp branschexperter över hela Norden, som kombinerar år av kunskap och erfarenhet.

Den digitala vårdtjänsten Kura förenklar kommunikationen mellan lokala vårdgivare och vårdtagare och adresserar den ökade efterfrågan på digitala vårdbesök, säkerställer att patientersättningar i form av skattepengar inte hamnar i fel landsting samt att vårdcentralerna inte drabbas av minskade anslag. Under 2021 ökade antalet registrerade användare med 90 procent och Kura fortsätter att växa. Kura har utvecklats tillsammans av två av Göteborgsregionens inkubatorer, GU Ventures AB och Founders Loft.

”Innovator of the year”-kategorin fokuserar på en individ eller ett teknikföretag som har skapat en exceptionell innovation/uppfinning, klientframgångar och implementering under de senaste 24 månaderna.

Cecilia Videcél, CEO och grundare av Kura tilldelades priset ”Innovator of the year” i Nordic Women in Tech Awards!

 Cecilia Videcél

-Jag ryser och det kommer tårar i ögonen. Så otroligt glad att höra att Cecilia blivit utsedd till Innovator of the Year! Sällan har jag träffat en så ung person som så dedikerat brinner för att göra skillnad. För mig är Cecilia en vinnare varje dag alla dagar i veckan, säger Sofia Ström tidigare ordförande i Kura, affärsutvecklare och hållbarhetsansvarig på GU Ventures AB.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>