Cellip har Sveriges enda Microsoft Teams MVP
Hem Nyheter Cellip har Sveriges enda Microsoft Teams MVP

Cellip har Sveriges enda Microsoft Teams MVP

Publicerat av: Redaktionen

Cellips medarbetare Mårten Hellebro är Sveriges första, och enda, Microsoft MVP, Most Valuable Professional, fokuserad på Microsoft Teams och Skype for Business.

Cellip har Sveriges enda Microsoft Teams MVPMVP-titeln är en utmärkelse från Microsoft för extraordinära insatser under lång tid inom respektive produktområde, i detta fall produktområdet Office Apps & Services. Det innebär att Cellip stärker sin position ytterligare inom Microsoft Teams och Skype for Business, vilket kommer den svenska marknaden tillgodo. En marknad där intresset för att inkludera telefoni i Microsofts molntjänst Office 365 med tjänster som Microsoft Teams och Skype for Business är stort. Genom kostnadsfria webinar delar Mårten med sig av sina kunskaper och han är också en flitig talare på olika Microsoft-konferenser i Sverige och utomlands. I höstas kunde man bland annat se honom på Microsoft Tech Days Sweden där han i en proppfull lokal talade om resan från Skype till Teams. Utöver detta genomför Mårten olika workshops som utgår från de unika förutsättningar och behov som respektive företag och organisation har.

– ”Jag som VD är otroligt stolt över denna välförtjänta utmärkelse som Mårten jobbat enormt hårt för. Även Cellip som helhet har jobbat hårt för att vara ledande på telefoni till Microsoft Teams och Skype for Business i Office 365”, säger Esko Airas, VD på Cellip AB. ”Än bättre är att Mårten bjuder på sin kunskap helt gratis via våra återkommande webinar”, tillägger Esko Airas.

Cellip har även ett par paketerade workshops för de företag och organisationer som behöver förstå sina egna möjligheter, utmaningar och möjlig väg framåt. Där en av möjligheterna kan vara att på ett kontrollerat sätt flytta all kommunikation och samverkan till molnet. Givetvis har vi även möjlighet till helt kundunika paketeringar också.

– ”Det är verkligen roligt att Cellip som är Guldpartner till oss på Microsoft även möjliggjort för en av sina medarbetare att bli MVP. Vi vet vilket hårt arbete som ligger bakom då kraven för att bli MVP är skyhöga. Jag konstaterar därför med glädje att Cellip som en av elva globala lanseringspartners för Teams-telefoni, fortsätter att driva marknaden framåt, både i Sverige och internationellt”, säger Henrik Byström, Affärsområdeschef för Microsoft Modern Workplace.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>