Centralpoint och Vincere blir Dustin
Hem NyheterFöretagsnyheter Centralpoint och Vincere blir nu Dustin

Centralpoint och Vincere blir nu Dustin

Publicerat av: Redaktionen

Nu byter Centralpoint och samtliga bolag inom Vincere Group i Benelux namn och blir Dustin.

Detta är en del i strategin att vara en stark IT-partner i regionen.

Dustin är idag en ledande onlinebaserad IT-partner i Benelux och Norden, och ett av de tio största IT-företagen i Europa.

Dustin gick in i Benelux 2018 i samband med förvärvet av Vincere Group och expanderade 2021 med förvärvet av Centralpoint.

Centralpoint och Vincere blir Dustin– Att samla våra kompetenser och erbjudanden under ett varumärke är ett viktigt steg för att stärka vår position i Benelux gentemot alla företag, från små till stora bolag samt offentlig sektor. Vi ser stor potential att både fortsätta växa i Benelux och att ta vårt erbjudande vidare till nya marknader i Europa, säger Thomas Ekman, koncernchef och VD Dustin.

Bolagen som tidigare var en del av Vincere Group är Compromise Domino, Issys, Norisk IT, Switch, Unilogic och Xcellent.

– Genom att vara ett varumärke kommer vi att fortsätta bygga vidare på Centralpoints starka erbjudande till stora företag och offentlig sektor, managerade tjänster från Vincere-bolagen och Dustins kompetens och erbjudande till små och medelstora företag. Vi är fortfarande desamma, men vi blir mycket bättre tillsammans, säger Thomas Ekman.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>