CES 2022: HP Inc. lanserar nyheter för samarbete och kreativitet till både konsumenter och företag
Hem LeverantörHP Inc CES 2022: HP Inc. lanserar nyheter för samarbete och kreativitet till både konsumenter och företag

CES 2022: HP Inc. lanserar nyheter för samarbete och kreativitet till både konsumenter och företag

Publicerat av: Redaktionen

Under CES 2022 presenterade HP Inc. flera nya enheter och lösningar utformade för att underlätta samarbete mellan människor samt produkter skapade för kreativa möjligheter och tillämpningsområden.

Hybridarbete är numera en vardaglig utmaning och många, företag som slutanvändare, kräver stora krav på tekniken oavsett var de befinner sig.

CES 2022: HP Inc. lanserar nyheter för samarbete och kreativitet till både konsumenter och företagArbetsplatsen finns nu överallt där människor önskar att den ska vara, men förväntningarna på arbetsmiljön är densamma. För att möta efterfrågan på snabba, smidiga och samarbetsvänliga enheter och tjänster lanserar HP flera nyheter under CES 2022.

–      Hybridarbete har förändrat många beteenden och rutiner. De flesta har nu större frihet på sin arbetsplats och våra innovationer inom hårdvara, mjukvara och design förenklar arbete och kreativitet oavsett arbetsmiljö, säger Alex Cho, VD, Personal Systems, HP Inc.

Meningsfulla upplevelser för hybridarbete

Elite Dragonfly G3 är HPs nästa generation Dragonfly, en laptop-serie i premiumsegmentet, för de som strävat efter ultralätta premiumenheter. Den senaste generationen har Windows 11, är skapad med återvunnen magnesium, aluminium och återvunnen plast från havet1, är fortfarande lättare än luft med en vikt på under 1 kg2 och en WUXGA+ (1920×1280) skärm med 1000 nits ljusstyrka (tillval). Elite Dragonfly G3 blir tillgänglig i Slate Blue och Natural Silver och:

 • Drivs av 12:e generationens Intel-processorer, har en 13,5-tums clamshell-design, och en display med bildförhållandet 3:2 för förbättrad skärmupplevelse vid
 • Kommer med HP Presence som skapar exceptionella samarbetsupplevelser med Audio by Bang & Olufsen och fyra diskreta högtalare som tillsammans skapar ett uppslukande ljudkuliss. HP Dynamic Voice Leveling som automatiskt optimerar rösten vid samtal och AI-baserad brusreducering 2.0 så att samtal kan föras vid videokonferenser där deltagare bär
 • HP Wolf Security for Business3 som ger ett motståndskraftigt försvar mot skadlig programvara och intrång.

HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise är världens mest avancerade Chromebook för företag4 och är speciellt framtagen för de som arbetar i molnbaserade arbetsmiljöer. Dragonfly Chromebook mixar banbrytande samtalsupplevelser och säkerhet med Chrome OS enkelhet

 • HP Elite Dragonfly Chromebook möjliggör omfattande lager-på-lager säkerhet och är världens första Intel vPro Chromebook5.
 • Förstärkt med HP Presence och integrerad HP Sure View Reflect-integritetsskärm skyddas känslig information. HP Sure Shutter som ger ett fysiskt skydd till webbkameran med ett enda klick.
 • Tätt integrerad med Chrome OS har HP skapat världens första haptiska styrplatta på en Chromebook6.
 • 5 MP-webkamera med bildförbättring i svagt ljus för högkvalitativa videomöten och fyra högtalare expertinställda med Audio by Bang & Olufsen skapar en uppslukande användarupplevelse.
 • Gör anteckningar och dela idéer på språng med den magnetiska pennan som kan fästas och laddas trådlöst på sidan av enheten (tillval) 7.

HP fortsätter att utveckla HP Presence8, som är HPs nya koneferenslösningar för mjukvara, tillbehör och hårdvara, med flera nya spännande funktioner för ännu bättre och enklare digitala möten. Med Appearance Filter förbättras bilden på skärmen vid mötets start och myHP-applikationen kan enkelt styra och förbättra upplevelsen – som till exempel att ändra videoinställningar i konferensappen med ett enda klick. Presence lanseras också som till fler HP modeller: EliteBook 800 G9, EliteBook 1000 G9, ZBook Firefly G9, Z40c och Z34c G3 Curved och Elite Dragonfly G3.

HP E24m, E27m och E34m är världens mest avancerade konferensmonitorer9 och skapar otroligt autentiska möten. Serien kommer i tre olika storlekar, 24, 27 och 34 tum och hjälper dig visa ditt bästa jag med en 5 MP justerbar integritetswebbkamera, förbättrade ljussensorer, Windows Hello-inloggning och brusreducerande mikrofoner och högtalare. Dessa monitorer uppfyller över 200 kvalitetsriktmärken och är zoomcertifierade för högkvalitativ video- och ljudoutput. Tack vare USB-C-anslutningen10 behöver du enbart hålla koll på en sladd på skrivbordet och HP Eye Ease hjälper användarna att skydda sina ögon. E34 kommer med WQHD (3440 x 1440) med 400 nits ljusstyrka, E27m QHD (2560 x 1440) med 300 nits ljusstyrka och E24M har FHD (1920 x 1080) med 300 nits ljusstyrka.

För användare som kräver en knivskarp och intuitiv konferensupplevelse, är HP M24 och M27 displayerna idealiska då även dem är utrustade med en 5 MP webbkamera och högtalare med brusreducerande mikrofoner, USB-C-kabelanslutning och sömlös anslutning till valfri Chromebook med ”Works With Chromebook-certifiering”.

I den nya hybridvärlden strävar varje företag efter förbättrad produktivitet med sömnlösa samarbeten och tillitsfull säkerhet. Ytterligare nya Windows 11-enheter skapade med detta i åtanke inkluderar:

 • HP Elite x360 1040 G9 och HP EliteBook 1040 G9 tänjer gränserna för prestanda och mobilitet för arbetsstationer. Enheterna är designade för hybridarbete med sitt tunna och lätta chassi med en skärm i bildförhållande 16:10 för att visa mer och minimera scrollande. Förstärkt av HP Presence kan användare se, låta och höras som bäst med den inbyggda 5MP 940nm IR- webkamera och mjukvara som förbättra output-ljudet.
 • HP EliteBook 800 G9 har designats om med ett ultratunt chassi, en ny 16:10 skärm och en större musplatta. Förstärkt av HP Presence kan människor arbeta tillsammans med en mer personlig upplevelse med en automatisk spårande 5 MP-kamera (tillval), Audio by Bang & Olufsen och valfri 5G-anslutning.
 • HP EliteBook 600 G9 är kraftfull, lätthanterlig och mycket säker och möjliggör enkel implementering i befintliga IT-miljöer, samtidigt som användarna får de verktyg de behöver för att arbeta nästan var och med vad som
 • HP ProBook 400 G9 kombinerar lätta, uppgraderbara konstruktioner med kommersiell prestanda, säkerhet och hållbarhet, idealisk för växande företag.
Inspiration som kan ta dig vart som helst

Dagens hybridmiljö innebär att användare ofta har flera enheter. Kreatörer i denna miljö behöver digitala lösningar som är tillgängliga, konsekventa, kompletterande och kontinuerliga oavsett enhet.

HP ENVY Desktop är det nya kraftpaketet för kreativa användare, designat för att vara det centrala navet för att hjälpa dig att utveckla, skapa och hantera det moderna livet.

 • Skapa sömlöst med HP Palette, som inkluderar Duet for HP som gör det möjligt att använda din surfplatta, telefon eller PC som en utökad skärm, samt HP QuickDrop, en lättanvänd app som låter dig överföra filer mellan olika
 • Stora möjligheter att snabbt och enkelt ansluta enheter för att bli ännu mer produktiv, via flera höghastighetsportar inklusive Thunderbolt och en kortläsare, tillsammans med möjligheten att ansluta upp till fyra 4K-skärmar.
 • Datorn har kraft att hänga med allteftersom dina kreativa färdigheter växer. Den levereras med Windows 11, upp till en 12:e generationens Intel Core i9-processor och NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti-grafik.

HP Z2 Mini G9, världens mest kraftfulla SFF workstation ger otrolig prestanda i ny design. Arkitekter och grafiska formgivare i behov av en enhet som är tillräckligt liten för att passa utrymmesbegränsade miljöer behöver inte längre offra prestanda. Z2 Mini G9 är utrustad med NVIDIA RTX professionell grafik, kombinerat med nästa generations Intel Core-processorer, inklusive K-serien, för snabba växlingar mellan program inom design, rendering och simulering.

De välvda skärmarna HP Z40c G3 och HP Z34c G3 är designade för kreatörer och avancerade användare som vill byta ut sina dubbla bildskärmar till en enda färdigkalibrerad skärm med 100% sRGB and 98% DCI-P3 wide color gamuts. HP Z40c G3 Curved Display är med sina 40 tum en av världens största skärmar med en integrerad 4K 13 MP webbkamera och låter dig se varje detalj via 5K:2K Ultrawide med otroligt- bildförhållande, -pixeltäthet och snabb anslutning med HDMI, DisplayPort™, fyra USB-A 3.0, en USB-B port och Thunderbolt 3 – som är tillräckligt för att ladda två datorer samtidigt. Perfekt för kreatörer som arbetar med flera enheter, filer och projekt samtidigt. HP Device Bridge 2.0 ger nämligen oavbruten kreativitet till arbetet då du kan ansluta två enheter, som Z2 Mini och Firefly – eller valfria Windows- eller Mac-enheter, för att antingen visa eller arbeta samtidigt på samma skärm med möjligheten att dra och släppa filer direkt mellan de två enheterna. För ökad säkerhet finns kontrollerad fildelning, så att du kan vara säker på att ditt nätverk är skyddat.

HP lanserade ytterligare fler nya enheter och tillbehör för kreatörer som:

 • Zbook Firefly 14 G9, HP:s mest mobila Zbook-arbetsstation. Zbook Firefly 16 G9 ger prestanda på professionell nivå, en AI-förbättrad webbkamera och en färgexakt HP DreamColor-skärm. Med nästa generations Intel Core-processorer, NVIDIA T550 laptop GPU och upp till 64 GB minne kan användare köra flera proffsappar samtidigt med snabb multitasking och produktivitet. Håll dig produktiv var du än arbetar med Zbook Firefly G9, allt du behöver för att samarbeta och hantera projekt var som helst.
 • HP ENVY 27-tums All-in-One Desktop PC är designad för kreatörer av skapare och låter dig vara som bäst när du skapar, ansluter och samarbetar. En mindre men lika kraftfull version av den nyligen lanserade 34-tumsmodellen – denna 27-tums 4K-version har verklighetstrogna färger, kraftfull prestanda och, precis som sitt syskon, en löstagbar magnetkamera

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>