Cinode nyanställer och expanderar för fortsatt tillväxt

Cinode fortsätter att utveckla smarta verktyg för konsultföretag och förstärker teamet ytterligare med flera personer inom utveckling, customer success samt försäljning.

Cinode nyanställer och expanderar för fortsatt tillväxt 1Efterfrågan på företagets molntjänst ökar. Allt fler konsultföretag fokuserar på att frigöra potentialen inom försäljning och leverans genom att effektivisera utbud och efterfrågan av kompetenser.

–Vår vision är att hjälpa konsulter och konsultföretag att bli framgångsrika i det dagliga arbetet. På mindre än ett år har Cinode vuxit från nio till 20 medarbetare. Tillsammans pratar vi elva språk och kodar i fler än 20 programmeringsspråk. Mångfalden är lika viktig som vår spetskompetens inom konsultbranschen, säger Anders Hagberg, vd på Cinode.

Säljteamet förstärks med Julia Thelin, tidigare Addedo, Avega Group och Microsoft, Mikael Svensson, entreprenören och konsulten med lång erfarenhet från Asien samt Hampus Lagerberg, som senast kommer från Gatling Consulting.

Till utvecklingsteamet rekryteras Sanna Stenlund från Academic Work och Henrik Friberg, seniorutvecklare från Handelsbanken. Jonas Dahlsjö, som senast arbetade på ReQtest, stärker Cinode’s Customer Success-team.

Redan idag har Cinode användare i ett tiotal länder. Närmast siktar företaget på att fortsätta etablera verksamheten inom fler vertikaler och att expandera internationellt.