Cisco förenklar köp av mjukvara och tjänster 
Hem LeverantörCISCO Cisco förenklar köp av mjukvara och tjänster 

Cisco förenklar köp av mjukvara och tjänster 

Publicerat av: Redaktionen

I samband med Cisco Partner Summit presenterar Cisco en ny avtalsmodell för att göra det enklare för kunder – via direktförsäljning eller partners – att köpa oh driftsätta tjänster tids- och kostnadseffektivt.

Mjukvara och tjänster har varit en snabbt växande del av Ciscos verksamhet under de senaste åren.

Det nya avtalet, Cisco Enterprise Agreement, samlar alla lösningar i ett gemensamt kontrakt som gör det lätt att skala inköpen när kundens affärsbehov förändras.

Cisco förenklar köp av mjukvara och tjänster 

Gerri Elliott

Syftet med modellen är att ge partners och kunder större frihet att köpa, sälja och hantera tjänster, skapa större förutsägbarhet över kostnader och ett friare urval.

”Enterprise Agreement ger våra kunder och partners ett kraftfullt, enkelt och extremt flexibelt sätt att köpa och konsumera våra fantastiska mjukvaruprodukter. Vårt otroliga partnerekosystem har redan byggt upp en programvaruverksamhet som omsätter mångmiljardbelopp, men vi är bara i början. Förmågan att flytta investeringar över hela portföljen kommer att hjälpa oss att bättre fylla våra kunders behov och driva högre lönsamhet för våra partners”, sade Gerri Elliott, EVP, Chief Customer and Partner Officer på Cisco i sitt anförande på Partner Summit.

”Mindre administration, mer resultat”

Fler än 10 000 kunder har redan köpt tjänster och mjukvara via Enterprise Agreement när modellen nu introduceras brett. Avtalet innebär att man skapar gemensamma villkor för fem produktområden – applikationsinfrastruktur, nätverksinfrastruktur, samarbetsplattformar, säkerhet och tjänster. Cisco sänker trösklarna för lägsta inköpskostnad för att göra det enklare för kunderna att köpa i ettapper och skala upp investeringen efter behov. Fler partners kan också ingå i samma avtal för att skapa bättre överblick över hela investeringen.

Flera förändringar som gör det möjligt för kunderna att flytta investeringar inom ramarna för ett befintligt avtal, och aktivera licenser efter behov. Finansieringsbolaget Cisco Capital bidrar med skräddarsydda lösningar för att förenkla och säkerställa kassaflödet mellan kunder och partners.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>