Cisco fortsätter resan ut i molnet, i bilen – och i rymden
Hem LeverantörCISCO Cisco fortsätter resan ut i molnet, i bilen – och i rymden

Cisco fortsätter resan ut i molnet, i bilen – och i rymden

Publicerat av: Redaktionen

Cisco Live gör comeback som fysiskt event efter två år av pandemibegränsningar, och samlar fler än 15 000 deltagare i Las Vegas.

På tisdagkvällen kom en försmak av nyheterna som presenteras.

”Genom de senaste årens utmaningar och oförutsägbarhet tror jag att vi har sett teknikens sanna kraft. Digital transformation förblir kärnan i varje företag när vi navigerar denna komplexa värld tillsammans med våra fantastiska kunder och partners. Jag ser fram emotatt kunna dela våra senaste innovationer med våra kunder denna vecka på Cisco Live för att fortsätta hjälpa dem att omvandla och anpassa sig”, sade Ciscos styrelseordförande och vd Chuck Robbins i sitt inledningstal.

Cisco fortsätter resan ut i molnet, i bilen – och i rymdenNågra av de mest spännande innovationerna och projekten visas upp i utställningen World of Solutions. Här finns bland annat den virtuella mötesmiljön Webex Hologram som nu testas bland kunder för starkare mötesupplevelser och mer effektiv distansutbildning. För kommunikation över ännu längre distanser visar man även upp arbetet med Callisto, ett system för videokommunikation och samarbete utvecklat inom ramen för Artemis-programmet som ska etablera mänsklig närvaro på månen – och på längre sikt Mars.

Autonoma fordon är ett av de områden där teknikutvecklingen går allra snabbast. I universitetsprojektet Indy Autonomous Challenge har ett team lyckats bygga en självkörande racingbil som bygger på Ciscos infrastruktur, och som nyligen i ett test lyckades uppnå rekordhastigheten 309 kilometer i timmen. Bilen finns på plats i Las Vegas där Cisco också visar upp de senaste innovationerna för säkra möten i bilen, och nya system för uppkopplade vägar och korsningar.

Fler nyheter väntar. Under de kommande dagarna på Cisco Live kommer företaget bland annat att offentliggöra nya molnbaserade lösningar för Unified Experiences, visa upp nya Webex-produkter och berätta mer om tillämpningen av den nya molnbaserade säkerhetsplattformen som offentliggjordes i början av juni.

Cisco Live, som pågår fram till den 16 juni, kan även följas digitalt på ciscolive.com.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00