Cisco lanserar ny videotelefon anpassad för hybridarbetets villkor
Hem LeverantörCISCO Cisco lanserar en ny videotelefon anpassad för hybridarbetets villkor

Cisco lanserar en ny videotelefon anpassad för hybridarbetets villkor

Publicerat av: Redaktionen

I samband med eventet Cisco Live visar Cisco upp en rad nya produkter och tjänster som är framtagna för att underlätta övergången till hybridarbete.

Cisco Video Phone 8875 visar att det finns en framtid för skrivbordstelefonen – den har tagits fram för att göra mötesupplevelsen mer positiv och produktiv i hotdesking-miljöer.

Under de senaste åren har många kontorsmiljöer omvandlats från fasta platser till aktivitetsbaserade ytor, så kallad hotdesking. Det har många fördelar men kan också komplicera arbetsupplevelsen, och de tekniska lösningarna behöver därför uppgraderas för att underlätta omställningen.

”Utmaningarna med att återvända till kontoret med en hybrid arbetsmodell har varit högsta prioritet på Webex. Enligt Ciscos Global Hybrid Work Study anser 78 procent av de tillfrågade att hybridarbete har förbättrat alla aspekter av välbefinnande. Men bara var fjärde respondent anser att deras arbetsgivare är väl förberedda för framtidens hybridarbete”, skriver John Reeder, produktchef för företagstelefoni på Cisco, i en bloggpost.

Cisco lanserar ny videotelefon anpassad för hybridarbetets villkorEn av utmaningarna är att behöva använda laptopen för varje möte och därmed inte kunna arbeta lika effektivt. Cisco Video Phone 8875 är en smidig och portabel skrivbordsbaserad telefon med ställbar touchskärm som kombinerar avancerade funktioner för röst- och videomöten.

Den är ett kostnadseffektivt val för aktivitetsbaserade kontorsmiljöer och har ett inbyggt system med QR-koder för effektiv hot desking.

All information man behöver, exempelvis personliga inställningar och mötesuppgifter,  hämtas ner till enheten och raderas sedan automatiskt från telefonen när mötet är avslutat och användaren loggar ut och lämnar skrivbordet.

Ljud- och bildkvaliteten i enheten håller hög klass, skärmen på sju tum är i 1080p-upplösning och kameran erbjuder autofokus, och bakgrundsljud tas effektivt bort.

Underhåll och installation görs i molnet via Webex Control Hub, och enheten har Wi-Fi-anslutning vilket gör att den enkelt kan flyttas mellan olika arbetsytor.

Andra Webex-nyheter som presenteras i samband med Cisco Live är bland annat sömlös integration mellan Webex Meetings och Apple CarPlay, integration av Salesforce och Oracle Eloqua i Webex Webinars, övervakning av prestanda via ThousandEyes, och förbättringar av det molnbaserade PBX-systemet Webex Calling.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00