CAPERIO BYTER CERTIFIED ADVISER OCH ANLITAR LIKVIDITETSGARANT
Hem Nyheter Cisco prisar Caperio

Cisco prisar Caperio

Publicerat av: Redaktionen

Caperio blev utnämnt till 2 Tier Enterprise Networks Partner 2012 av Cisco under leverantörens årliga partnerträff den 17 oktober. Ciscos motivering:

När ett företags vision säger att de skall göra ett avtryck genom oslagbar kvalitet och stolta medarbetare lovar det gott. Med denna vision som ledstjärna har Caperio visat både sina kunder samt alla på Cisco hur ett bra partnerskap skall fungera. Med ett högt engagemang och lång erfarenhet säkerställer denna partner sitt ansvar hela vägen. Före, under och efter finns de där som stöd och vi på Cisco är extra stolta över att ge Caperio priset som årets partner inom Enterprise Networking.
Caperios vd Christer Haglund kommenterar utmärkelsen i ett pressmeddelande:

– Det är givetvis alltid kul att ta emot denna typ av utmärkelser. Cisco är en av våra viktigaste samarbetspartner och att få deras bekräftelse borgar för ett fortsatt nära samarbete.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>