Hem Nyheter Cisco skapar kontroll över användarupplevelsen med nyheter för applikationsutveckling

Cisco skapar kontroll över användarupplevelsen med nyheter för applikationsutveckling

Publicerat av: Redaktionen

Användarupplevelsen är i fokus för 2020-talets apputveckling.

Cisco skapar kontroll över användarupplevelsen med nyheter för applikationsutveckling 3På Cisco Live i Barcelona presenterar Cisco en mängd nyheter för applikationsutveckling, för att ge företag mer kontroll över hur appar fungerar och upplevs. De nya funktionerna och plattformarna är skapade för att ge bättre överblick och kontroll över applikationer än någonsin tidigare och är också anpassade för att skapa maximal nytta i en modern infrastruktur.

En av de faktorer som förväntas ha störst påverkan på 2020-talets digitalisering är den digitala användarupplevelsen. I en nyligen publicerad rapport slog 78 procent av tillfrågade konsumenter fast att de har växande förväntningar och krav på området.

Samtidigt gör snabbväxande teknologier och nya strategiska val för IT-investeringar det mer och mer komplext att motsvara de kraven.

AppDynamics från Cisco är redan idag den ledande lösningen för att övervaka applikationers prestanda och funktionalitet. Med nyheterna vill man ta nyttan till en ny nivå, fullt anpassad till en modern infrastruktur baserad på snabbväxande trender som hybridmoln och containers. Offentliggörandet ägde rum på  Cisco Live i Barcelona, Ciscos största europeiska event med fler än 20 000 deltagare.

AppDynamics Experience Journey Map är en funktion som automatiskt kartlägger verksamhetskritiska applikationer.

Det ger en sammanhållen och ständigt uppdaterad bild av hur en applikation fungerar, hur användarna upplever den och hur den skapar affärsnytta. AppDynamics får också en djup dataintegration med Cisco Intersight Workload Optimizer för att utvecklare och infrastrukturansvariga ska kunna få en gemensam bild av hur infrastrukturen påverkar applikationen. Det gör det enklare att gemensamt snabbt hitta problem och lösa dem, för att maximera prestanda, upplevelse och affärsnytta. Intersight Workload Optimizer får också en serie kraftfulla verktyg för att optimera kostnader och arbetsbelastning över hybrida applikationsmiljöer. Data analyseras i realtid och kombineras med historiska insikter. Lösningen kan hitta felkällor i hela IT-miljön, oavsett om de finns i själva applikationen, i den virtualiserade miljön, hårdvaran, lagringen eller nätverket.

Cisco HyperFlex Application Platform är en tjänstebaserad containerplattform som förenklar provisionering och drift för Kubernetes i alla delar av hybridmiljön.

Det sänker trösklarna och svårighetsgraden för att utveckla applikationer i hybrid cloud- eller multi cloud-miljö, med realtidsövervakning genom AppDynamics och Intersight.

”Det har aldrig varit mer komplext att säkerställa en positiv användarupplevelse. Medan andra lösningar erbjuder överblick över applikationer, eller antingen fysisk eller virtuell infrastruktur, är Cisco först med att erbjuda en helhetsbild över alla tre lagren. Och med HyperFlex Application Platform gör vi Kubernetes, den nya standarden för applikationsutveckling, mycket enklare att rulla ut och hantera för både applikations- och infrastrukturteam”, säger Liz Centoni, SVP och General Manager för Cloud, Compute och IoT på Cisco.

AppDynamics Customer Journey Map och Cisco Intersight Workload Optimizer, samt en early access-version av HyperFlex Application Platform, kommer att finnas tillgängliga globalt under andra kvartalet 2020.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>