Citrix utser ny försäljningschef

Citrix utser Mats Ericson till svensk försäljningschef.

Mats_Ericson_Citrix it-kanalen.se
Mats Ericson, försäljningschef Citrix

Mats Ericson har mer än 15 års erfarenhet av försäljning och management inom tekniksektorn. Närmast kommer han från Citrix Nordeuropeiska partner account management-team där han ansvarade för utrullning av program och marknadsstrategier med Citrix partners, vilket inkluderade distributörer och återförsäljare i Sverige
.

Tidigare har han även arbetat på Fujitsu där han ansvarade för strategiska allianser i Sverige, samt på Intel Security och Orange Business Services.
Mats kommer att rapportera till Mads Skalbo, regionchef för Citrix i Danmark och Sverige, och kommer ansvara för den fortsatta tillväxten och utvecklingen av Citrix svenska verksamhet, inklusive intäkter, nya affärsmöjligheter och att kultivera företagets uppskattade ekosystem för partners.
Mats tillträder sin nya roll omedelbart.
– Mads Skalbo, Regionchef, Danmark och Sverige, Citrix “Den svenska marknaden är alltjämt mycket viktig för Citrix affärsutveckling. Mats starka ledarskap, tillsammans med hans omfattande kunskap om Citrix lösningar och teknologi, kommer att vara ovärderligt när vi fortsätter investera och stärka vår verksamhet i Sverige. Han har under lång tid visat prov på sin förmåga att hantera och växa dynamiska och stora affärer.”

Post Comment