CITY NETWORK lanserar globalt partnerprogram
Hem DISTRIBUTÖR CITY NETWORK lanserar globalt partnerprogram

CITY NETWORK lanserar globalt partnerprogram

Publicerat av: Redaktionen

City Network, en ledande leverantör av öppen IT-infrastruktur som tjänst (IaaS) baserad på OpenStack, lanserar i dag ett globalt partnerprogram för sin tjänst City Cloud.

CITY NETWORK lanserar globalt partnerprogram 2Med partnerprogrammet stärker City Network sin satsning på City Cloud. Som erkänd teknikledare och guldmedlem till OpenStack Foundation är målsättningen med partnerprogrammet att ge fler tillgång till företagets öppna och flexibla IaaS City Cloud.

– Som bekant är IT idag helt centralt för att företag ska kunna driva och utveckla sin verksamhet. Samtidigt lever vi i en turbulent tid där utvecklingen går fort och företagen måste vara anpassade för att snabbt kunna ändra kurs.

Att då sitta inlåst i en IT-plattform kan vara rent förödande för företagets fortsatta framgång. Därför känns det mycket bra att vi nu genom partnerprogrammet kan erbjuda fler företag en öppen IT-infrastruktur som gör det möjligt att snabbt ställa om verksamheten och dra konkurrensfördelar av digitaliseringen, säger Johan Christenson.

Partnerprogrammet, som riktar sig till systemintegratörer, återförsäljare, andra konsultpartners och företag, blir ytterligare en viktig hörnsten i att fler organisationer ska kunna dra nytta av City Clouds skalbarhet, flexibilitet och öppenhet. City Cloud kan användas som IT-infrastruktur i publika, privata och hybrida molntjänster. Tjänsten riktar sig alla typer av organisationer, även för företag med extra höga krav på säkerhet och regelefterlevnad.

Tjänsten City Cloud baseras på den öppna och flexibla plattformen OpenStack och på organisationen som driver utvecklingen av plattformen ser man positivt på City Networks fortsatta fokus på OpenStack.

– Utvecklare och IT-chefer över hela världen har OpenStack som bas för affärskritiska applikationer och ett av skälen till att användningen ökar med 44 procent årligen, är att användningen hela tiden förenklas. City Network är ett mycket bra exempel på företag som tar OpenStack till nya kunder, inte minst genom det partnerprogram som de nu lanserar, säger Jonathan Bryce, vd för OpenStack Foundation.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>