Clavister ingår distributionsavtal med MoreTeq
Hem NYHETER Clavister ingår distributionsavtal med MoreTeq

Clavister ingår distributionsavtal med MoreTeq

Publicerat av: Redaktionen

Ny distributör i Nederländerna stärker Clavisters närvaro i Beneluxregionen inom Managed Security Service Providers (MSSP).

Clavister ingår distributionsavtal med MoreTeq 2Örnsköldsvik, Sverige. Clavister, en ledande leverantör av nätverkssäkerhetslösningar annonserar att man tecknat distributionsavtal med MoreTeq, en Nederländsk distributör som kommer att erbjuda Clavisters lösningar till deras partners och kunder.

– Efter att ha arbetat med Clavister på den nederländska distributionskanalmarknaden under flera år känner vi väl till deras förstklassiga cybersäkerhetsprodukter och – tjänster.

– Det glädjer oss att få chansen att erbjuda Clavister som vår huvudleverantör. Vi är övertygade om att våra återförsäljare kommer uppleva att Clavister har utmärkta lösningar för deras kunder och vi förväntar oss en kraftfull affärsutveckling som distributör med dem som en viktig del av vår produktportfölj., säger Allard van Gelderen, CEO för MoreTeq IT Security Solutions and Service.

Resurseffektiviten hos Clavisters programvara framhävs av distributören; den egna källkoden gör att programvaran påverkas inte av vanliga och kända säkerhetsproblem, vilket är ett betydande mervärde för kunderna. Clavister erbjuder även antivirus-, autentiserings- och behörighetshanteringslösningar.

”Nederländerna har utvecklats till en intressant marknad för Clavister och nu med MoreTeq ombord, med deras goda kunskap om Clavister och vad vi har att erbjuda, förväntar vi oss en växande marknad. Speciellt ser vi fram emot att expandera våra affärer inom Managed Security Service Providers, en kundgrupp som teamet på Moreteq har stor erfarenhet av, säger Andreas Åsander, Vice President of Enterprise Sales på Clavister.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00