Clavister tecknar avtal med ett av Nordens största myndigheter för brottsbekämpning
Hem Nyheter Clavister tecknar avtal med ett av Nordens största myndigheter för brottsbekämpning

Clavister tecknar avtal med ett av Nordens största myndigheter för brottsbekämpning

Publicerat av: Redaktionen

Clavister, en ledande leverantör av högpresterande cybersäkerhetslösningar, meddelar idag att de tecknar avtal med en av de största brottsbekämpande myndigheterna i Norden.

Clavister tecknar avtal med ett av Nordens största myndigheter för brottsbekämpning 2Clavister kommer att förse kunden med lösningar för deras säkerhetsinfrastruktur och på så sätt skydda fler än 15 000 anställda och användare. Clavister kommer att leverera stora rackmonterade kluster för brandväggs- och VPN-funktionalitet samt tillhörande konsulttjänster.

– Större kunder inom den offentliga sektorn tillhör ett av våra viktiga kundsegment, och vi är glada att kunna välkomna även den här myndigheten till vår kundportfölj. Vi säkrar nästan 100 svenska kommuner, och dessutom sjukhus, universitet och andra statliga myndigheter över hela Norden. Att kunna addera en brottsbekämpande aktör till vår lista över kunder, och veta att våra lösningar används för att förhindra brott, är verkligen tillfredsställande. Vårt mål är att expandera detta kundsegment framöver, säger Jan Nahlbom, nordisk försäljningschef på Clavister.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>