Clavister tecknar avtal med ett av Nordens största myndigheter för brottsbekämpning

Clavister, en ledande leverantör av högpresterande cybersäkerhetslösningar, meddelar idag att de tecknar avtal med en av de största brottsbekämpande myndigheterna i Norden.

Clavister tecknar avtal med ett av Nordens största myndigheter för brottsbekämpning 1Clavister kommer att förse kunden med lösningar för deras säkerhetsinfrastruktur och på så sätt skydda fler än 15 000 anställda och användare. Clavister kommer att leverera stora rackmonterade kluster för brandväggs- och VPN-funktionalitet samt tillhörande konsulttjänster.

– Större kunder inom den offentliga sektorn tillhör ett av våra viktiga kundsegment, och vi är glada att kunna välkomna även den här myndigheten till vår kundportfölj. Vi säkrar nästan 100 svenska kommuner, och dessutom sjukhus, universitet och andra statliga myndigheter över hela Norden. Att kunna addera en brottsbekämpande aktör till vår lista över kunder, och veta att våra lösningar används för att förhindra brott, är verkligen tillfredsställande. Vårt mål är att expandera detta kundsegment framöver, säger Jan Nahlbom, nordisk försäljningschef på Clavister.