Clavister väljer City Networks molnplattform som bas när företaget expanderar sin produktportfölj

Clavister, en ledande leverantör av cyber-säkerhetslösningar, meddelar att de har valt City Network som leverantör för sin nya molnbaserade produktplattform.

Clavister väljer City Networks molnplattform som bas när företaget expanderar sin produktportfölj 1Svenska Clavister, som levererar produkter och tjänster inom cybersäkerhet i hela världen, expanderar sin produktportfölj och som en del av detta kommer delar av företagets säkerhetslösningar erbjudas som en molntjänst. Som bas för att leverera dessa tjänster kommer Clavister använda den publika molntjänsten City Cloud.

– Som en del i att erbjuda våra kunder världsledande cyber-säkerhetslösningar utvärderar vi hela tiden både våra produkter och tjänster, i detta ingår hur vi distribuerar dem till våra kunder. Med City Cloud får vi en plattform som både erbjuder oss flexibiliteten och skalbarheten i form av en molnbaserad it-infrastruktur, samtidigt som vi i City Network får en europeisk partner som delar Clavisters värderingar avseende öppenhet, säkerhet och fokus på innovation, säger John Vestberg, vd för Clavister.

Clavister och City Network har sedan tidigare ett samarbete där City Network använder delar av Clavisters tjänster för att säkra både City Cloud och företagets molntjänst för regulatoriskt utsatta organisationer, Compliant Cloud.

Som en del av partnerskapet kommer City Network att även erbjuda sina kunder att ta del av Clavisters cyber-säkerhetstjänster.

– Alla företag i alla branscher påverkas av digitaliseringen och måste ställa om sina verksamheter för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Genom att använda City Cloud som bas för att leverera sina moln-baserade cyber-säkerhetstjänster har Clavister inte bara kompletterat sin leveransmodell av it-säkerhetstjänster, de har dessutom skapat sig en skalbar och flexibel plattform för sin fortsatta innovation, säger Johan Christenson, vd och grundare av City Network.