Clavisters fysiska och virtuella brandväggar säkrar tusentals kontor globalt

Regus den världsledande operatören av kontorshotell använder Clavisters fysiska och virtuella brandväggar för att säkra tusentals kontor globalt.

calister 2

Clavister är ledande företag inom högpresterande nätverkssäkerhet har tecknat ett 3 årigt licens- och supportavtal med Regus, den världsledande leverantören av kontorshotell, till ett ordervärde av 1,9 MEUR.

Sedan 2009 har Regus använt Clavisters brandväggsteknik för att säkra och prioritera trafiken i sitt nätverk av över 2000 kontorshotell i fler än 100 länder med både fysiska och virtuella brandväggar.

Med Clavisters lösningar säkerställs global VPN-kommunikation till Regus datacenter och möjliggör säker fjärråtkomst till Regus interna applikationer och servrar.

Regus använder Clavisters lösning i Europa, Asien, Latinamerika och i USA. Clavister har även utvecklat en provisionerings-plattform för Regus centrala supportcenter, vilket gör det möjligt för Regus att centralt administrera säkerheten för sina kunder, oavsett var i världen de befinner sig.

Clavisters lösning möjliggör även för Regus att erbjuda sina kunder ”Security-as-a-Service” där man enkelt kan anpassa tjänsten till klienternas specifika behov i form av brandväggstjänster, virusskydd, webbfiltrering och applikationskontroll.

Jim Carlsson, VD för Clavister, sade: “Omfattningen av detta projekt är ett bevis på den funktionalitet och skalbarhet våra säkerhetslösningar erbjuder, samt flexibiliteten att leverera en komplett säkerhet för ett brett spektrum av branscher och företag.”

 

Post Comment