Cloud Academy

Cloud Academy

Publicerat av: Redaktionen

Samarbete lönar sig – ”det är bara du som kan påverka resultatet, men tillsammans är man stark”

Det hade kört ihop sig och Emad behövde få klart affären innan semestern. Han tog en chansning och ringde säljaren hos distributören Ingram Micro. Kunde hon tänka sig att sy ihop de sista bitarna innan leverans till kund?

Hon svarade att ”visst, det fixar vi!” Och så gjorde hon det.

samarbete-Det var ett sådant tillfälle man verkligen minns och som visar vilket värde distributören har för oss säger Emad. Vi litar på vår samarbetspartner och när Ingram Micro är med i dialogen med kund, löser vi ofta frågorna omedelbart.

Emad Zohrevand, som är säljare på CAD, BIM & IT-återförsäljaren AEC, understryker att det inte främst är för den sortens brandkårsutryckningar som de arbetar med Ingram Micro som distributör.

AEC arbetar sedan 25 år med CAD & BIM-lösningar för byggindustrin och det är där deras främsta expertis ligger. Naturligtvis har deras kunder även behov inom IT och för dem levererar AEC en helhetslösning som kombinerar både CAD & IT och det är där Ingram Micro blir en viktig samarbetspartner.

-Våra kunder uppskattar kompetensen vi har i projekt kring CAD och BIM och den kunskapen vill vi fortsätta att utveckla. När det kommer till licensfrågor och molntjänster känner vi att Ingram Micro ger oss ett gott stöd så att vi egentligen inte behöver några egna licensspecialister.

Ingram Micro har därför en betydligt bredare roll än att ta hand om enstaka, trängda situationer. Nyligen fick AEC ett uppdrag som krävde erfarenhet och stor kompetens i Microsoftvärlden. En stor kund skulle gå över till Office 365 och de hade många frågeställningar, från licensavtal till juridiska frågor och rena kalkyler i kostnadsbesparing. Det var frågor som till och med Microsoft hade svårt att svara på.

Ingram Micro arbetade tillsammans AEC för att räta ut de frågetecken som fanns och för att hjälpa kunden till rätt lösning.

-Samarbetet med Ingram Micro gjorde inte bara att vi kunde välja de bästa lösningarna för kunden, utan också att både vi och kunden kände sig trygga under resans gång, berättar Emad.

 

Producerat av Ingram Micro

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>