Cloud Summit – Världens största ”Cloud ecosystem” event
Hem EVENTEvent Bevakning Cloud Summit – Världens största ”Cloud ecosystem” event

Cloud Summit – Världens största ”Cloud ecosystem” event

Publicerat av: Redaktionen

Under förra veckan gick Ingram Micro Cloud Summit av stapeln i Florida. Det är vårt globalt absolut största event med över 1500 deltagare från olika länder i alla delar av världen.

Cloud Summit – Världens största ”Cloud ecosystem” event 1

På bilden från vänster: Richard Dufty (SVP CloudBlue), Isidoro Porquicho (VP Sales EMEA CloudBlue), Göran Gustavsson (COO Advania), Daniel Albertsson (Advania), Anton Skornas ( Advania), Kristoffer Bradqvist (Ingram Micro)

På Cloud Summit samlas beslutsfattare och experter för att dela med sig av de senaste produktuppdateringarna och kunskaperna. Det diskuteras branschtrender, ny teknik och besökarna får tips kring att välja rätt leverantör, bundla rätt produkter, utveckla rätt prisstrategi och optimera driftskostnaderna i en molnmodell.

Helt ny division inom Cloud – CloudBlue

I samband med eventet tillkännagavs lanseringen av en helt ny division under namnet CloudBlue. Detta som en följd av att Ingram Micro tidigt gjort omfattande och löpande investeringar för att differentiera sig inom Cloud, för att hjälpa tjänsteleverantörer av alla slag att bygga, växa och nå framgång inom molntjänster och övriga digitala tjänster.

CloudBlue kommer att verka fristående och uteslutande med att sälja den branschledande CloudBlue-handelsplattformen och tjänsterna direkt till tjänsteleverantörer. Plattformen kommer att göra det möjligt för tjänsteleverantörer av alla storlekar och med en mängd olika affärsmodeller att automatisera, samla och tjäna pengar på sina egna moln- och digitala tjänster såväl som de från tredje part.

Den befintliga verksamheten Ingram Micro Cloud kommer fortsatt att ha fokus på branschens ledande Cloud Marketplace och att hjälpa kanalpartners distribuera lösningar från tredje part.

Advania – en vinnande plattform

Under eventet var Advania en av många partners som fick ta emot pris. I samarbete med Ingram Micro lanserades nyligen Advanias Marketplace som en White label lösning. Den nya tekniken kallas Multi Federation och innebär att Advanias återförsäljare i plattformen kan välja att nyttja de 1000 tals tjänster från Advania och Ingram Micro och vara igång inom ett par dagar.

Advania presenterades som vinnare av priset som årets europeiska partner – ”Cloud Partner Award, Marketplace Partner Europe” med motiveringen att de haft en fantastisk utvecklingskurva, med sin Marketplace kring tjänster och nya kunder, men framförallt inom SaaS med över 30.000 Seats i Office365. Tillväxten har varit långt över förväntat sedan lanseringen Q2 2017.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>