Colly Company förlänger och utökar avtalet med Iver

Colly Company, som marknadsför tekniskt kvalificerade komponenter och funktionslösningar till industrin i Norden, har förlängt och utökat avtalet med Iver.

Colly Company förlänger och utökar avtalet med Iver 1
Colly Company förlänger och utökar avtalet med Iver

Det nya avtalet sträcker sig över tre år och beräknas vara värt cirka 6 mkr.

Colly Company, som ägs av Indutrade och är ett samlingsnamn för bolagen Colly Components, Colly Filtreringsteknik, Colly Verkstadsteknik, har förlängt och utökat avtalet med Iver avseende IT-drifttjänster. Ivers ursprungliga leverans av IBMi-drift och konsulttjänster kopplade till M3 har nu utökats till att också omfatta Windows-drift och säkerhetstjänster.

– Vi har tidigare haft separata avtal med två bolag som idag är en del av Iver. Under upphandlingen kunde Iver presentera en helhetslösning som passar vår verksamhet och våra behov bra. Genom det nya avtalet får vi en speaking partner istället för flera, säger Gürhan Özay, IT-chef på Colly Company

– Att få förnyat och utökat förtroende från våra befintliga kunder är mycket viktigt för vår tillväxt och det är förstås jättekul att vår leverans till Colly Company utökas. Som Colly Companys IT-partner levererar vi inte bara stabil och säker drift, vi är också rådgivande partner och vägleder dem i de beslut som stödjer bolagets tillväxtresa. Vi ser fram emot att vara helhetsleverantör av IT-tjänster till Colly Company under ytterligare tre år, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.