cyber_banner_alt_935x225
Hem Säkerhet Combitech i ramavtal kring IT-säkerhet med Svenska Spel

Combitech i ramavtal kring IT-säkerhet med Svenska Spel

Publicerat av: Redaktionen

Combitech vinner ett ramavtal gällande IT-säkerhet med Svenska Spel. Avtalet omfattar tre områden och gäller två år med option på förlängning.

comteckAvtalet innefattar tjänster inom områdena informationssäkerhet, IT-säkerhet och kodgranskning och ska tillgodose Svenska Spels kontinuerliga behov av konsulttjänster, till exempel strategisk rådgivning, utredningar och penetrationstester. Tillsammans med Svenska Spels personal kommer konsulter säkra att Svenska Spels IT-system har rätt skydd och rätt säkerhetsnivå.

De externa kraven på Svenska Spels verksamhet kommer bland annat från Lotteriinspektionen, som också anlitar Combitech för säkerhetsuppdrag. Combitech har även uppdrag för flera nordiska aktörer inom spelbranschen.

– Att ha en hög säkerhet och tillgänglighet i de tjänster vi levererar till våra kunder är av vital betydelse. Därför är vi glada att vi nu har knutit till oss ett antal specialiserade IT-säkerhetsföretag, däribland Combitech, som kan hjälpa oss att bibehålla den kvalitet vi redan har, men även se till att vi kan utveckla våra tjänster i takt med den tekniska utveckling vi ser i omvärlden, säger Hans Ohlson, chef för IT-styrning på Svenska Spel.

– Vi är stolta över möjligheten att få samarbeta med Svenska Spel även fortsättningsvis. Svenska Spel har väldigt höga krav på säkerhet och skydd av spelaren och att vi har valts ut till ramavtalet visar på kvaliteten i våra tjänster, säger Jonas Stewén, marknadschef informationssäkerhet, Combitech.

Ramavtalet med Svenska Spel gäller i två år med option på förlängning i ett plus ett år.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>