Commaxx i exklusivt skandinaviskt distributörsavtal med Arcserve

Arcserve har valt den värdeadderande distributören Commaxx som enda distributör av sina produkter i Skandinavien. Som en av de snabbast växande leverantörerna av back up- och replikeringslösningar har de valt att samarbeta med värdeadderande partners. Detta för att kunna fortsätta utveckla sin affärsverksamhet och snabba tillväxt. Samarbetet blir dessutom en viktig del i de båda företagens strategi för att fortsätta tillväxten på dessa marknader.

Robert Wadstein, VD Commaxx AB
Robert Wadstein, VD, Commaxx AB

Commaxx AB är nu den enda distributören i Sverige, Danmark och Norge som kan erbjuda hela ARCserves portfölj, omfattande bland annat prisbelönta lösningar som Arcserve UDP, Arcserve Appliances, Arcserve Replication and High Availability och Arcserve Backup.

– Arcserve är en av de snabbast växande backup- och replikerings-leverantörerna i branschen och vi ville ha en fokuserad, värdeadderande distributionspartner att arbeta med för att driva vår verksamhet framåt. Nu fortsätter vår tillväxt inom Skandinavien, säger Giovanni Goduti, Arcserve Sales Director, Norra Europa.

– Arcserve är ett perfekt komplement i vårt erbjudande rörande lagring till återförsäljare säger Robert Wadstein, vd för Commaxx i Sverige. Arcserves Unified Data Protection Suite passar perfekt för slutkundsmarknaden i Skandinavien.

– Efter en framgångsrik lansering av Arcserve UDP och eftersom våra konkurrenter kämpar på i viss motvind, tror vi att samarbetet med Commaxx kan ge oss en stark position för vår fortsatt snabba tillväxt i regionen, säger Henrik Jalsborn, försäljningschef, Norden och Östersjöregionen, Arcserve. Vi har åtagit oss att leverera support i världsklass för att möta kundernas behov.

Post Comment