Commaxx i nordiskt distributionsavtal med Barracuda Networks

Commaxx har ingått ett nordiskt distributionsavtal med Barracuda.

Commaxx i nordiskt distributionsavtal med Barracuda Networks 1
Robert Wadstein Commaxx

Företaget är ledande inom molntjänstbaserade IT-säkerhetslösningar. Enligt avtalet har Commaxx rättighet att distribuera Barracudas säkerhetslösningar i Sverige, Norge och Danmark. För att stärka arbetet med säkerhetslösningar har Commaxx även anställt Jonas Halén som partneransvarig, säkerhet.

Commaxx, den ledande värdeadderande distributören i Norden inom kundlösningar, virtualisering, moln- och säkerhetslösningar, upplever en stark tillväxt på den nordiska marknaden. De ser fram emot samarbetet med Barracuda.

– Avtalet med Commaxx ger oss ännu bättre förutsättningar att växa på den nordiska marknaden. Nu kan vi flytta fram positionen inom e-postsäkerhet och stärka arbetet med att säkra molnmiljöer. Dessutom får vi en väl etablerad och kompetent distributör med viktiga kontaktytor i Sverige, Norge och Danmark, säger Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

Commaxx Sveriges vd, Robert Wadstein gläds åt det nya samarbetet. Barracuda kompletterar de andra leverantörerna i Commaxx säkerhetsportfölj på ett bra sätt.

­­­­

Commaxx i nordiskt distributionsavtal med Barracuda Networks 2
Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

– I och med att hoten mot e-post och nätverkssäkerhet ökar blir Barracudas lösningar viktigare för nordiska företag, säger Robert Wadstein, VD för Commaxx i Sverige. Som distributör ser vi fram emot att hjälpa Barracuda att öka kontaktytan mot nya partners och bidra till fortsatta framgångar i Norden. Kunderna kan vara säkra på Barracudas förmåga att, i realtid, upptäcka och mildra attacker mot infrastrukturen. För att ytterligare stärka Barracuda på den nordiska marknaden har vi även rekryterat Jonas Halén, en säkerhetsspecialist som kommer att stödja Barracuda i sitt säljarbete.

Jonas Halén har tidigare arbetat på F-secure i en liknande roll. Han kommer nu att som partneransvarig få ansvaret för de säkerhetsföretag som Commaxx har i sin portfölj.

– Commaxx har ett mycket gott rykte i branschen och en imponerad portfölj av säkerhetsleverantörer, säger Jonas Halén. Jag har tidigare haft det stora nöjet att arbeta som leverantör till Commaxx, de är oerhört professionella och ett väldigt roligt gäng att jobba med. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med Commaxx partners och stödja dem i sin fortsatta utveckling kring säkerhet. Barracuda är ett väldigt intressant tillskott och klockrent alternativ när alla företag vill upp i molnet men känner sig osäkra på säkerheten. Resan upp i molnet blir säkrare med Barracudas lösningar.