Commaxx rekryterar och förstärker sin säkerhetssatsning

Den värdeadderande IT-distributören Commaxx stärker sin säkerhetssatsning med tre tunga rekryteringar. Det är Calle Dahlin, Product Manager med fokus på Raytheon Websense och det är Peter Öhman och Adrian Lahovary, Inside Sales Specialist respektive Product Manager med fokus på säkerhetsföretaget WatchGuard.

Vid sidan av det kontinuerliga arbetet för andra leverantörer exempelvis mjukvaruföretaget Citrix förstärker Commaxx nu sin säkerhetssatsning med tre rekryteringar. Det handlar om produktexperter och säljare som arbetar med säkerhetsprodukterna från WatchGuard och Raytheon Websense.

Commaxx rekryterar och förstärker sin säkerhetssatsning 1
Adrian Lahovary, Product Manager Commaxx AB

– Citrix gör en satsning på sina kärnområden och detta backar vi förstås upp på bästa möjliga sätt, säger Robert Wadstein, vd på Commax. Vid sidan av detta känns det fantastiskt kul att få rekrytera tre tunga namn för vår säkerhetssatsning. Jag är säker på att Adrian, Calle och Peter kommer att kunna bidra på ett substantiellt sätt till arbetet med våra säkerhetsleverantörer.

Som ny distributör för Watchguard stärker Commaxx nu sitt team med en Product Manager – Adrian Lahovary. Adrian kommer närmast från PowerBit Security. Han har arbetat med WatchGuard sedan 1996.

– När Watchguard valde Commaxx som leverantör valde jag att följa med från den gamla leverantören, säger Adrian Lahovary. Det kändes dessutom lockande att få börja hos en distributör som hade ett helhetstänk och flera leverantörer inom säkerhetsområdet samtidigt som det var kul att få vara med på resan som Commaxx inlett.

Även Peter Öhman har arbetat med Watchguard sedan de drog igång sin verksamhet i Sverige. Även han kommer från distributören Powerbit Security. Nu ser han fram emot att få arbeta hos Commaxx.

– Det känns väldigt roligt att få komma till en större distributör, säger Peter Öhman. Extra roligt blir det då det aldrig har känts så bra med WatchGuard som just nu. De har satsat mycket på forskning och utveckling de senaste åren och det märks, produkterna är bättre och vi säljer mer än förut.

Calle Dahlin är rekryterad för att arbeta som Product Manager med Raytheon Websense-produkterna i Commaxx säkerhetsportfölj. Calle har tidigare arbetat hos Arrow och Computerlinks med fokus på både nätverk och säkerhet.

Commaxx satsar mer på säkerhet och det är roligt att få vara med på resan när företaget nu växer och går bra, säger Calle Dahlin.

Post Comment