Commaxx stärker säljsidan och satsar framåt

Commaxx fortsätter sin tillväxt och har kunnat locka till sig ett antal nya leverantörer.

Tillväxten ställer dock ökade krav på organisationen och nu har Commax rekryterat nya medarbetare, en är Robin Jansson, ny marknad- och säljkoordinator och en annan, Linus Hagel, ny säljare.

Commaxx stärker säljsidan och satsar framåt 1
Linus Hagel, Säljare

Den värdeadderande distributören Commaxx fortsätter sin tillväxt och har under året kunnat locka till sig ett antal nya leverantörer, bland annat DELL Software, numera Quest, ExaGrid och backup- och replikerings-leverantören Arcserve. När antalet leverantörer ökar behöver dock Commaxx följa med i tillväxten. För att möta förväntningarna har distributören rekryterat Linus Hagel, säljare, samt Robin Jansson, ny sälj- och marknadskoordinator.

– Jag har arbetat med försäljning och marknad i flera år men i en annan bransch, berättar Linus Hagel, nu ville jag söka nya utmaningar i en för mig ny bransch och tyckte det finns en skön känsla hos Commaxx. Det är dessutom ett företag som expanderar och som påbörjat sin tillväxtresa, den vill man ju gärna vara med på.

97492c5a484e398c_org
Robin Jansson, marknad-säljkoordinator

Linus Hagel, har en bakgrund i Mediebranschen där han bland annat arbetat som KAM och försäljningschef. I sin nya roll kommer han att jobba med Commaxxs hela leverantörsportföljen .

Ny på Commaxx är även Robin Jansson, ansvarig för sälj och marknadskoordinering på Commaxx. Robin har studerat marknadsstrategi och försäljning i Stockholm och marknadsföring och kommunikation på Berkeley College i New York och kommer senast från en roll där han arbetat med projektledning på Wonderland Event.

– Jag ser verkligen fram emot arbetet på Commaxx och hoppas kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling, säger Robin Jansson.

För det går bra för Commaxx just nu. Företaget har haft ett starkt första halvår, och inget pekar på att det ska gå sämre andra halvåret. Speciellt har företagets säkerhetssatsning slagit väl ut.

– Ja det är väldigt tillfredsställande att se, säger Robert Wadstein, vd för Commaxx Sverige. Allt har startat bättre än föregående år och vi går bättre än budget. Vi på Commaxx fortsätter vår stadiga tillväxt på ett fint sätt.