Commvault anställer ny försäljningsdirektör i Europa

Programvaruföretaget Commvault har rekryterat Christian Lang för att leda företagets fortsatta tillväxt inom EMEA-regionen.

I rollen som Vice President Sales på Commvault med ansvar för EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) får Christian Lang ansvaret för att driva företagets fortsatta tillväxt i regionen och förstärker Commvault med en ny på jobbgedigen erfarenhet inom mjukvara och tjänstebaserade lösningar från flera IT-företag på Europamarknaden.

– Christians kunnande blir en ytterligare förstärkning till vårt framgångsrika EMEA-team. Han tillför värdefull erfarenhet från viktiga områden som är avgörande för vår fortsatta tillväxt och han har dessutom en god bild av de krav som kunderna ställer idag och hur dessa kommer att utvecklas, säger Ron Miller, Senior Vice President, Worldwide Sales på Commvault.

Christian Lang har lång erfarenhet från IT-branschen och kommer närmast från beslutsstödsföretaget IHS. Han har tidigare haft ledande positioner för Europamarknaden hos flera globala företag, bland annat på Autodesk, där han arbetade över 13 år.

Analysföretaget Gartner placerar Commvault i topp i båda dimensionerna i sin senaste Magic Quadrant-rapport om marknaden för dataskydd och backup i datacenter. Commvault har i sex år i följd varit rankat i ”ledarkvadranten” i Gartners marknadsgenomgång.

Post Comment