Commvault åter i topp i två nya rapporter från Gartner
Hem Nyheter Commvault försvarar positionen som ”ledare” i Gartners Magic Quadrant

Commvault försvarar positionen som ”ledare” i Gartners Magic Quadrant

Publicerat av: Redaktionen

Commvault åter i topp i två nya rapporter från Gartner

I en ny Gartner-studie av lösningar för backup och återställning får Commvault de högsta betygen av alla leverantörer.

I sin nya rapport 2022 Critical Capabilities bedömer analysföretaget Gartner 14 olika leverantörer inom backup och återställning och hur deras produkter lämpar sig för olika slags IT-miljöer. Commvault får de högsta betygen för alla de tre användningsfall som studerats: datacenter (4,23 av 5), molnmiljöer (4,18 av 5) samt edge-miljöer (4,22 av 5). Det är tredje året i följd som Commvault toppar dessa produktjämförelser och har fått ännu högre betyg än i föregående studie.

Commvault åter i topp i två nya rapporter från Gartner

Anders Stinger

– Vi ser att Gartners bedömningar stödjer vår uppfattning att Commvault är branschledande sett till bredden och djupet i vårt erbjudande. Vi hjälper organisationer att konsolidera och förenkla sin datahantering, vilket sänker-kostnaderna samtidigt som de förstärker skyddet av sina mest värdefulla tillgångar, nämligen data, säger Anders Stinger, Country Manager Nordic på Commvault.

Commvault placeras även som “ledare” i Gartners årliga granskning Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions. I denna rapport som släpptes nyligen behåller Commvault sin tätplacering för 11:e året i följd.

– Commvaults etablerade position som ledare i Gartner Magic Quadrant tror vi återspeglar ett gediget förtroende hos kunderna, och att de litar på att vi fortsätter utveckla lösningar som gör det möjligt att möta alla utmaningar inom datahantering, säger Anders Stinger.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>