Commvault stödjer Red Hats nya plattform för virtualisering
Hem Nyheter Commvault stödjer Red Hats nya plattform för virtualisering

Commvault stödjer Red Hats nya plattform för virtualisering

Publicerat av: Redaktionen

Programvaruföretaget Commvault utvecklar nu stöd för Red Hats senaste virtualiserings­platt­form – Red Hat Virtualization 4.

Det gör det möjligt att skapa en enhetlig dataskydds­strategi för tillämpningar som körs på Red Hat Virtualization 4 i en molnbaserad miljö, med både bättre dataskydd och bättre möjligheter till filåterställning med Commvaults programvara.imagegen

Red Hat Virtualization 4 bygger på KVM (Kernel-based Virtual Machine) och erbjuder en öppen plattform med höga prestanda och förbättrad säkerhet för såväl Linux- som Windowsbaserade applikationer. Den är byggd för att förenkla integrationen med befintliga IT-miljöer och samtidigt lägga grunden för nästa generation lösningar, bland annat med container- och molnbaserade applikationer. Commvault erbjuder sedan tidigare stöd för Red Hat Virtualization 3.6.

Commvaults Data Platform erbjuder en gemensam, flexibel lösning för att skydda data och applikationer på en rad
plattformar i virtuell infrastruktur, såväl i molnet som i traditionella IT-miljöer. Commvault erbjuder marknadens bredaste stöd för olika hypervisors: Red Hat Virtualization, VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix Xen och Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV).

Red Hat medverkar som sponsor på Commvaults första globala kundkonferens, Commvault GO 2016, som arrangeras i Orlando 3-5 oktober, och kommer där att presentera Red Hat Virtualization och sina senaste nyheter inom OpenStack.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>