Commvault utökar Metallic-portföljen med backuptjänster
Hem Nyheter Commvault utökar Metallic-portföljen med backuptjänster

Commvault utökar Metallic-portföljen med backuptjänster

Publicerat av: Redaktionen

Tjänsteerbjudandet Metallic Backup-as-a-Service (BaaS) växer med bland annat nytt stöd för Salesforce, Microsoft Teams, Oracle-databaser, Active Directory och HyperScale X.

Commvault utökar Metallic-portföljen med backuptjänsterNu utökar Commvault sin tjänsteportfölj Metallic Backup-as-a-Service (BaaS) med nya lösningar och funktioner för dataskydd. Samtidigt breddas stödet för vanliga applikationer, bland annat med Metallic Salesforce Backup, återställningsfunktioner för Microsoft Teams samt att Metallic Database Backup nu får stöd för Oracle och Active Directory. Vidare utökas möjligheterna med hybridmoln genom den integrerade lösningen HyperScale X.

Metallic-tjänsterna finns idag tillgängliga i totalt 23 länder, däribland Sverige. De nio nya länder som tillkommer nu är Frankrike, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Sydafrika, Tyskland och Österrike.

– I vår globala lansering av Metallic möter vi allt fler kunder runt om i världen som genast inser det värde som en molntjänst för dataskydd kan tillföra deras miljöer och uppskattar att det är en så enkel lösning. Genom Metallic erbjuder vi marknadens mest kompletta portfölj med BaaS-lösningar, säger Manoj Nair, General Manager för Metallic.

– Ökningen av distansarbete och de potentiella riskerna för att förlora data är starkt drivande för efterfrågan på molnbaserade dataskyddslösningar med den säkerhet, smidighet och funktionalitet som kunderna behöver. Genom att fortsätta utveckla sin Metallic-portfölj har Commvault skapat ett helt ekosystem för backup som tjänst – ett omfattande utbud av lösningar för dataskydd i verksamhetssystem som skapar valfrihet för backup – oavsett om den tas lokalt, till molnet eller en HyperScale X-enhet, säger Vinny Choinski, analytiker på Enterprise Strategy Group.

Nyheterna i Metallic:

  •       Metallic Salesforce Backup ger bekvämt och skalbart bekvämt skydd för värdefullt Salesforce-data, med obegränsad lagring under obegränsad tid och inbyggda säkerhetskontroller – vilket hjälper till att uppfylla högt ställda krav baserat på standarder, snabb återställning och SLA (servicenivå).
  •       Metallic Office 365 & Teams Backup & Recovery utökar de befintliga funktionerna med möjlighet till exakt återställning av konversationer och annat data i Teams. Alla nya och befintliga användare av Metallic Office 365 Backup får automatiskt del av de nya Microsoft Teams-funktionerna – utöver det stöd som sedan tidigare finns för Microsoft Exchange, SharePoint och OneDrive.
  •       HyperScale X for Metallic är en helt integrerad lösning för gemensam hantering av lokal lagring och SaaS-baserad backup. Det är nu möjligt att utnyttja en HyperScale X-enhet för lagring av backup av hybridmolnapplikationer som skyddas genom Metallic.
  •       Backup för Oracle-databaser och Microsoft Active Directory ingår nu som en del av Metallic Database Backup vilket skyddar databaser i hybrid molnmiljö. Metallic Database Backup ger administratörer synlighet och möjligheter att skydda data i SAP HANA, Oracle, Microsoft SQL och Active Directory, oavsett om lagring sker lokalt, i molnet eller i Azure.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>