Compodium International AB (publ) vinner Ineras upphandling för video- och distansmötestjänst
Hem Teknik Compodium International AB vinner Ineras upphandling för video- och distansmötestjänst

Compodium International AB vinner Ineras upphandling för video- och distansmötestjänst

Publicerat av: Redaktionen

Compodium International AB (publ) vinner Ineras upphandling för video- och distansmötestjänst.

Compodium får fortsatt förtroende att leverera videotrafik över SJUNET genom sin video- och distansmötestjänst.

Affärsvärdet uppgår till cirka 9 miljoner kronor med en avtalsperiod om två år med option på ytterligare två år.

Video- och distansmötestjänsten tillhandahålls samtliga regioner, kommuner och andra organisationer som har kundavtal med Inera. Då användandet kräver hög tillgänglighet och sekretess, är Compodiums videoplattform producerad med full redundans och kvalitetssäkring. Yttre störningar eller trafikpåfrestning minimeras vilket skapar trygga och tillgängliga tjänster för användarna.

Compodium International AB (publ) vinner Ineras upphandling för video- och distansmötestjänst

Compodium vinner Ineraupphandling med sin Video- och Distansmötestjänst.

Anslutna organisationer använder Compodiums tjänster för videotrafik när det gäller klinisk telemedicin, beslutsronder och rådgivning på distans, utbildning och administrativa videomöten. Tjänsterna underlättar samarbeten mellan myndigheter och vårdgivare och skapar möjligheten att säkert kunna arbeta hemifrån, kommunicera med externa konsulter, tolkar och externa vårdföretag. Tjänsten stödjer även det ökade kravet på förbättrad kvalitet för samordnad vårdplanering mellan regioner och kommuner.

Vi på Compodium har sedan tidigt 2000-tal varit involverade i utveckling och drift av videotjänster för svensk hälso- och sjukvård.Vi är otroligt glada över att få fortsatt förtroende att leverera video- och distansmötestjänsten även framåt – säger Jón Grétar Guðjónsson, VD, Compodium.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00