Så låter deras nya titel IBM partner sales
Hem DISTRIBUTÖR Comway utsedd till strategisk Spare Part Distributör EMEA av Lenovo

Comway utsedd till strategisk Spare Part Distributör EMEA av Lenovo

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo och Comway Distribution har ingått ett officiellt strategiskt samarbete för att stärka kompetensen inom reservdelar för Server och Storage system.

Med Lenovo avtalet är vi ett av få företag i Europa som är certifierade distributions och logistikpartners för Lenovo Server och Storage reservdelar till samtliga länder inom EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika).Comway utsedd till strategisk Spare Part Distributör EMEA av Lenovo 3

Vi är mycket stolta över samarbetsavtalet. Comway Distribution kommer nu att ha möjlighet att hjälpa våra kunder inom EMEA ännu bättre, bland annat med mer detaljerade råd om tillbehör, uppgraderingar och reservdelar till Lenovos Server och Storage produkter.

Fler fördelar för dig som kund

Som officiell Lenovo Certified Service Partner EMEA uppnår Comway Distribution särskilda förmåner till fördel för våra kunder. Detta innebär bland annat:

• Tillgång av reservdelar till Lenovos hela Server sortiment
• Dag-till-dag leverans av lagerförda varor *
• Reservdelarna täcks av serverns garanti. Dock minst 12 månader
• Alltid konkurrenskraftiga priser

Detta avtal ger oss möjlighet till en ännu närmare dialog med våra kunder för att säkerställa att vi har exakt rätt produkter tillgängliga i lager när de behöver dem. Vi vet hur viktig snabb respons och korta leveranstider är när det gäller att reservdelar.

* Dag-till-dag leveranser gäller endast södra och mellersta Sverige. Norra Sverige ca. 1-2 dagar extra.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>