Conapto välkomnar tre tunga branschexperter!
Hem Nyheter Conapto välkomnar tre tunga branschexperter!

Conapto välkomnar tre tunga branschexperter!

Publicerat av: Redaktionen

Lars Tisén, Johan Berglund och Mattias Borgelin har alla valt att haka på uppstickaren Conapto i slaget om co-locationkunderna i Stockholm med omnejd.

Conapto välkomnar tre tunga branschexperter!

Johan Berglund, Lars Tisén och Mattias Borgelin

Alla tre kommer in med mångårig erfarenhet och ett starkt driv att vara med och förändra hur svenska företag och IT-driftsleverantörer hanterar sin infrastruktur och tillhörande kommunikationstjänster.

Lars kommer närmast från rollen som CCO på DigiPlex. Innan det har han en lång karriär i affärsdrivande roller hos bolag som Evry, Logica (CGI), HCL, TCS samt HP vilket ger honom en gedigen branschbakgrund med erfarenhet från hela värdekedjan i IT-branschen. Lars kommer axla rollen som försäljningschef på Conapto.

Johan Berglund kommer även han från Digiplex där han från start byggde upp deras verksamhet i Sverige. Innan dess har han jobbat med konsultativ försäljning inom Telecitygroup. Johan kommer arbeta som produktchef, med paketeringar av Conapto’s tjänsteutbud samt affärsutveckling.

Mattias Borgelin kommer från Equinix och innan dess TelecityGroup där han sedan 2006 har jobbat med olika roller inom försäljning.  Senaste åren på hade han en global roll med fokus på kundkategorin teleoperatörer. Mattias tillför kunskap och erfarenhet kring kommunikationslösningar samt co-location och Cloud/Internet Exchange. Mattias kommer arbeta med affärsutveckling och större kunder.

”Det är fantastisk roligt att vi lyckats attrahera några av de bästa i branschen. Vår position som lokal svensk utmanare med helt nytt tänk kring en modern och flexibel affärsmodell utan bindningstider var något som killarna verkligen köpte in på. Det, i tillägg till en vass portfölj av kommunikationslösningar tyckte de var en mycket spännande kombination, som dessutom ingen annan kan erbjuda”, säger Håkan Björklund, VD på Conapto.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>