Hem Leverantörconapto Conaptos videoblogg – Pelle Stridh, Softronic

Conaptos videoblogg – Pelle Stridh, Softronic

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] AI. Alla vill ha det – men rätt kompetens behövs för att nyttja den verkliga kraften med det. Pelle Stridh är en av AI-evangelisterna på Softronic.

De var tidigt ute med att förvärva spetskompetens inom AI och är idag en av Sveriges största leverantörer av AI-lösningar. Kanske har du själv träffat någon av dem då Softronic ligger bakom flera framgångsrika chatbottar så som Kommun-Kim och Skatteverkets Skatti. I det här avsnittet av videobloggen förklarar Pelle Stridh vad AI är, hur företag kan använda det i sin verksamhet och vilka utmaningar man kan mötas av på vägen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00