Conscia Netsafe expanderar i södra Sverige
Hem Nyheter Conscia Netsafe expanderar i södra Sverige

Conscia Netsafe expanderar i södra Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Conscia Netsafe expanderar i södra Sverige med rekryteringen av Benny Hansson.

Conscia Netsafe expanderar i södra Sverige 1

Benny Hansson

Conscia Netsafes omsättning växte 2017 med 350 procent och vi rekryterar aktivt för att möta en stark efterfrågan. Benny har lång erfarenhet som försäljningschef i flera IT-bolag och får nu ansvaret för att expandera Conscia Netsafes försäljning i Skåne.

– Conscia Netsafes fokus på att vara Cisco-experten framför andra har visat sig svara mot ett stort behov, även i syd där vi redan har flera större kunder. ”You can’t beat experience” och Benny har en lång meritlista och rätt attityd – vi är glada att få ha honom ombord, säger Conscia Netsafes regionchef Anders Wenneberg.

– Conscia Netsafe särskiljer sig med sin totala nischning på Cisco, sin expertis i världsklass och sin unika serviceportal. Det är dessutom ett härligt team så detta känns jättebra, säger Benny Hansson, Account Manager med ansvar för Skåne.

Redan 1989 började Benny med sin bror sälja och serva IT-infrastruktur när de startade Mr Data Syd:

– När vi startade fanns det inte så många IT-bolag. Vi började sälja US Robotic-modem & egen byggda PC, vi var ensamma om garanti för Atari & Commodore. Tio år senare hade vi 16 anställda och förvärvades av Sigma Systempartner, säger Benny.

Sedan dess har Benny framgångsrikt arbetat som säljare eller försäljningschef i flera IT-bolag och alltid med ansvar för annat också t.ex. portallösningar, webbar, e-handel etc. 2006 startade han med några andra kollegor upp Solid Park Syd som senare förvärvades av Kerfi.

– IT är, och har alltid varit jätteroligt. Det är få områden som hela tiden utvecklas så snabbt och som alla har nytta av. När jag började var det en revolution att alla skulle ha en hempc, nu är revolutionen mot digitaliseringen här och allt blir mer digitalt, avslutar Benny.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>