Conscia Netsafe slår upp portarna i Malmö
Hem Nyheter Conscia Netsafe slår upp portarna i Malmö

Conscia Netsafe slår upp portarna i Malmö

Publicerat av: Redaktionen

Den ledande Cisco-systemintegratören Conscia Netsafe öppnar regionkontor i Malmö.

Conscia Netsafe slår upp portarna i Malmö 1

Martin Holm, Robert Gustafsson och Benny Hansson

Beslutet kom efter flera nya kunder och goda rekryteringar i regionen för Conscia Netsafe, som i fjol växte med 350 procent i digitaliseringens kölvatten. I och med detta kopplar Conscia-koncernen, som redan har 70 anställda i Köpenhamn ett fast grepp som starkaste Cisco-partner i Öresundsregionen.

Conscia Netsafe valdes nyligen av Konsultkollen till Sveriges snabbast växande konsultbolag. Den senaste tiden har man rekryterat en rad toppcertifierade konsulter, bl.a. CCIE Security, Datacenter och Routing & Switching samt erfaren säljkraft i Region Syd

– Kunderna har de senaste åren validerat vårt koncept med stenhårt fokus på Cisco och respekt för komplexiteten i modern IT. Istället för att försöka erbjuda allt gör vi enbart det vi är bäst på – och med över hundra certifieringar är vi bäst på Cisco. Det finns en stor efterfrågan på vår expertis, vår unika serviceportal och den direktaccess till experter som vi erbjuder i Skåne. Nu, med ett starkt team på plats skall det skall bli riktigt roligt att kunna nå ut ännu bättre här, säger Conscia Netsafes Regionchef Anders Wenneberg.

Conscia Netsafe utmärker sig med sin nischning som Cisco Gold Partner i en IT-bransch där många har haft svårt att lyckas som helhetsleverantörer. Tack vare ett välutvecklat servicekoncept och den prisbelönta programvaran CNS kan företag med egen First- och Second line direkt få hjälp av Conscia Netsafes tyngsta och mest välutbildade konsulter. Conscia Netsafes servicekoncept med CNS ger en unik kontroll över alla ingående komponenter i supportavtal, installerade mjukvaruversioner, säkerhetspatchar med mera.

– Digitaliseringen med en snabb virtualisering och automatisering samt säkerhetshot ställer kunskapskrav som få kan möta idag. Med vår Cisco-expertis har vi lyckats växa rejält utifrån Stockholm och Göteborg. Nu ser vi fram emot att få göra detsamma bland Öresundsregionens 250 000 företag, säger Conscia Netsafes VD Bengt Lundgren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>