Hem Nyheter Consid i farten igen – nominerade i Svenska Designpriset 2019  

Consid i farten igen – nominerade i Svenska Designpriset 2019  

Publicerat av: Redaktionen

Consid-koncernen ökade under årets första halva sin omsättning med 27,2% med en marginal på 8,5% – nu visar det hårda arbetet på fina resultat.

Consid i farten igen – nominerade i Svenska Designpriset 2019   3Förra veckan blev bolaget nämligen nominerade i den prestigefyllda tävlingen Svenska Designpriset. Vilket är ytterligare en glädjande nyhet då Consid i förra veckan nominerades i sex kategorier av Publishingpriset.

De senaste åren på Consid har varit fyllda av lyckade projekt och utmärkelser. Consid har bland annat blivit utnämnt till Sveriges bästa arbetsgivare, Gasellföretag sju år i rad och Superföretag sex år i rad. Nu står det klart att IT-bolaget även nominerats till Svenska Designpriset 2019 för den hemsida som gjorts åt Högskolan i Halmstad. Bidraget är nominerat i kategorin Information – digital.

  • Vi är superglada över att vara nominerade. Högskolan i Halmstads vision är att vara innovationsdrivande. Vi har därför skapat en upplevelse som sticker ut bland konkurrerande skolor. Det har varit ett drömuppdrag att få vara så kreativ och det har uppenbarligen visats i och med denna nominering, säger Johan Magnusson, designer i projektet.

Svenska Designpriset är en prestigefull tävling inom grafisk design, formgivning och kreativa områden indelad i kategorierna Redaktionell, Information, Identitet, Reklam, Digital, Bild och Event. Från och med 2 respektive till och med 9 september är hela Design-Sverige med och röstar fram vinnarna som presenteras den 17 oktober under prisutdelningen på Rondo, Liseberg i Göteborg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>