Copiax tar in uppstickaren Paxton10 och breddar sig ytterligare inom passerkontroll

Det är via samarbetet med Teletec som Copiax nu tar in Paxton10 – en utmanare på marknaden vad gäller system för passerkontroll.

Copiax tar in uppstickaren Paxton10 och breddar sig ytterligare inom passerkontroll 1Paxton10 är en mångsidig lösning med enkelhet och nytänkande som passar de flesta typer och storlekar på byggnader.

”Vi är ledande inom försäljningen av passersystemslösningar i Sverige och vi ser en konstant tillväxt de senaste åren inom segmentet. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder både bredd och djup i olika prisklasser, och för olika ändamål,” säger Mathias Kalsson, produktchef på Copiax.

Paxton10 är en plattform innehållande såväl passerkontroll som videoövervakning. Paxton10 är designad med enkelhet i åtanke och använder den senaste tekniken för säkerhet, utan komplicerad systemhantering.

”Vi är glada att utöka vårt samarbete med Copiax kring Paxton10 som vi tror har stor potential på den svenska marknaden,” säger Henrik Nilsson, Specialistsäljare passersystem på Teletec Connect.