CoreChange stortsatsar på tech – köper ytterligare bolag
Hem Nyheter CoreChange stortsatsar på tech – köper ytterligare nytt bolag

CoreChange stortsatsar på tech – köper ytterligare nytt bolag

Publicerat av: Redaktionen

CoreChange utökar sitt erbjudande och startar ett nytt bolag i Stockholm, CoreChange Tech.

Det nya bolaget ska erbjuda kunderna specialistkompetens inom utveckling.

Som en ytterligare del i den nya satsningen köper CoreChange GLOMO AB, med ett starkt konsultteam och fokus på Front-End-utveckling.

”Med vår satsning inom tech vill vi skapa en plats och miljö för intresserade att växa och utvecklas samt kunna bidra till att ytterligare förändra konsultbranschen och dess kunder. Vårt fokus på förändring och spetskompetens inom tech gör att köpet av GLOMO, med sitt starka gäng av duktiga konsulter blir en perfekt match” säger Robert Åberg, koncernchef och grundare på CoreChange.

CoreChange stortsatsar på tech – köper ytterligare bolag

CoreChange storsatsar på tech – köper ytterligare bolag

Sedan tidigare har CoreChange ett vasst utvecklingsteam i Göteborg som leds av Filip Gustavsson. I och med den nya satsningen kan bolaget erbjuda marknaden erfarna utvecklingsteam och specialister inom både Front End- och Back End-utveckling.

”Vi har letat efter denna möjlighet och att våra konsulter nu får en plattform som CoreChange att jobba utifrån känns både tryggt och spännande, säger Fredrik Rosengren, delägare och en av grundarna till GLOMO och Magnus Svanblom tf COO på GLOMO”

”Den kompetens, erfarenhet och kultur GLOMO står för passar oss utmärkt och blir en viktig del i vår nya verksamhet i Stockholm”, säger Jonas Blomqvist, ansvarig för den nya satsningen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>