Cosafe expanderar till Benelux
Hem Säkerhet Cosafe expanderar nu till Benelux

Cosafe expanderar nu till Benelux

Publicerat av: Redaktionen

Cosafes tillväxtplaner i Europa fortsätter med etablering för Belgien, Nederländerna och Luxemburg.

Cosafe är det svenska marknadsledande Sectech-företaget som hjälper organisationer att hålla anställda säkra och informerade genom att säkerställa att rätt information når rätt person vid rätt tidpunkt.

Den kostnadseffektiva kommunikations- och säkerhetsplattformen för att larma, hantera och förebygga incidenter är mycket framgångsrik på den svenska marknaden.

Idag används Cosafe av tusentals användare i små och medelstora företag, stora företag, kommuner och skolor. Under de senaste två åren har hundratals säkerhetsansvariga varit aktivt engagerade i att vidareutveckla Cosafe-plattformen, vilket har resulterat i en lättanvänd, kraftfull och kundcentrerad lösning för att möjliggöra säkra, motståndskraftiga och hållbara organisationer. Medan Sverige fortfarande är företagets största marknad, förväntas de latinamerikanska och europeiska marknaderna växa kraftigt under de kommande åren.

Cosafe meddelar nu att verksamheten startar ett nytt kapitel med expansionen till Nederländerna, Belgien och Luxemburg.

Cosafe expanderar till Benelux

fotolupa/shutterstock.com

Cosafe har ingått ett agenturavtal med det holländska företaget Explicate som kommer representera Cosafe i Benelux-regionen. ”Vi är mycket glada över detta samarbete med Cosafe. Cosafe har en imponerande kundbas i Sverige”, säger Maarten Mijwaart, VD för Explicate. ”När det inträffar en incident i en organisation kan personalen omedelbart informeras om situationen och samtidigt etablera säkra kommunikationskanaler mellan rätt personer för att säkerställa att alla är säkra och incidenten hanteras på ett adekvat sätt.”

”Kunderna uppskattar vår användarvänliga plattform designad för enkelhet. Användare lär sig grunderna på mindre än en timme och administratörer blir avancerade användare på mindre än en dag. Cosafe är hur enkelt som helst.”, förklarar Alexis Nicou, VD för Cosafe.

”I händelse av en kritisk händelse som en olycka, hot, våld, cyberbrottslighet, mediekris eller extremt väder kan våra kunder kommunicera enkelt och snabbt. Rätt information skickas till rätt person vid rätt tidpunkt, vilket hjälper ledare att återta kontrollen över situationen och leda krishanteringen oavsett plats. Våra kunder känner sig säkrare, väl förberedda och kan minimera de skadliga effekterna av en kritisk händelse”, säger vd Alexis Nicou.

”Det första steget i vår internationella expansion var den framgångsrika öppningen av vårt kontor i Brasilien för den latinamerikanska marknaden. Vi är glada över att vi nu också kommer att kunna tillhandahålla vår service till nya kunder i Benelux”.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>