COSMO CONSULT vinner Community Award
Hem EVENT COSMO CONSULT vinner Community Award

COSMO CONSULT vinner Community Award

Publicerat av: Redaktionen

COSMO CONSULT Gruppen presenterade COSMO Azure DevOps & Docker Self Service, en förkonfigurerad utvecklingsmiljö för ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central på årets Directions EMEA, vilket är Microsofts partnerkonferens.

Med denna nya molntjänst kan du snabbt driftsätta operativa utvecklingsmiljöer och skala upp dem på ett flexibelt sätt.

Konceptet fick ett så bra mottagande på konferensen att COSMO CONSULT tilldelades community award för den mest innovativa lösningen. Från och med nu kan COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service bokas online på COSMO CONSULT Marketplace.

Du behöver oftast mer än en bärbar dator för att utveckla affärsmjukvara. Vad utvecklare och programmerare vanligtvis behöver är speciella utvecklingsmiljöer som körs på serversystem eller i molnet. Om ett team arbetar med ett projekt behöver man till och med flera utvecklings-, test- och specialmiljöer. Man måste också ta hänsyn till strukturering, kontroll och automatisering av utvecklingsuppgifterna. Att inrätta sådana utvecklingslandskap är dock tekniskt komplicerat och krävande när det gäller de resurser som krävs, liksom att underhålla dem.

Att vinna ett pris direkt när man kommer in på marknaden

COSMO CONSULT vinner Community AwardFrån och med nu kan utvecklare som använder ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central utnyttja COSMO CONSULT Gruppens nya molntjänst. Världens ledande Microsoft Dynamics-partner introducerade nyligen COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service för allmänheten på Directions EMEA, Microsofts partnerkonferensen i Milano och vann direkt den Community Award. Priskommittén, som består av representanter från Directions-organisationen och Microsoft, delar årligen ut detta pris till innovativa lösningar som främjar kunskapsöverföring inom Business Central-gemenskapen.

Teamet som leddes av Tobias Fenster, CTO på COSMO CONSULT, kom på första plats bland 28 högklassiga konkurrenter som presenterade många bra idéer. ”Vi är mycket stolta och glada över att ha vunnit priset. Detta är vår belöning för två års utvecklingsarbete. Vi hoppas att Business Central-gemenskapen snabbt kommer att dra nytta av vårt arbete och att det kommer att främja en fortsatt ökning av professionalismen”, säger Fenster. COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service har visat sig fungera i praktiken för ERP-projekt.  Den används redan av partner och kunder inom COSMO CONSULT Gruppen.

 Allt som Business Central-utvecklare och konsulter behöver

Molntjänsten riktar sig både till utvecklare som arbetar på företag eller för Microsofts partners och till frilansare. Utöver generös molnkapacitet har tjänsten också alla verktyg du behöver för att utveckla på Business Central-plattformen. Detta inkluderar en user interface för konsulter i form av en Microsoft Power App. Via en enkel frontend kan du också ange om utvecklingsarbetet ska göras på den kommande, den nuvarande eller en äldre version av ERP-systemet. Plattformens drift och stöd säkerställs av Cloud & IT Services (CIS) teamet, som har stor erfarenhet av att hantera Azure-baserade produktiva miljöer. ”Vi är mycket glada över att ha en stabil grund och ett professionellt supportteam för COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service. Detta gör det möjligt för utvecklare och konsulter att koncentrera sig på sina huvuduppgifter utan att oroa sig för infrastruktur eller teknisk konfiguration”, säger Christian Krause, chef för CIS-teamet på COSMO CONSULT.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>