Craftor AB tecknar avtal för målstyrningsverktyget Howwe®
Hem NyheterFöretagsnyheter Craftor tecknar avtal för målstyrningsverktyget Howwe

Craftor tecknar avtal för målstyrningsverktyget Howwe

Publicerat av: Redaktionen

Craftor, som är en av Nordens ledande kraftentreprenörer, har ingått ett licensavtal för den ledande målstyrningsmjukvaran Howwe, utvecklat av SaaS-bolaget Howwe Technologies.

Craftor implementerar mjukvaran för samtliga medarbetare i syfte att accelerera tillväxt på en bolagsövergripande nivå.

– Vi har högt satta mål vad gäller ökad lönsamhet och omsättning samt nollvision för arbetsplatsolyckor inom verksamheten. Det är avgörande för oss att vi uppnå våra mål för att tillsammans med våra medarbetare fortsätta utveckla och föra Craftor framåt. Därför är det glädjande att vi rullar ut Howwe i hela organisationen. Det hjälper oss att bibehålla vårt strategiska fokus och säkerställa att vi gemensamt uppnår våra mål, säger Henrik Bolinder, VD på Craftor. Howwe kommer hjälpa oss att implementera och utveckla vårt förbättringsarbete för att skapa en långsiktighet i den positiva resultatutvecklingen, fortsätter Henrik Bolinder.

Craftor AB tecknar avtal för målstyrningsverktyget Howwe®

Henrik Bolinder, Vd på Craftor, accelererar bolagets målstyrningsarbete med hjälp av mjukvaran Howwe.

Craftor startade sitt målstyrningsarbete i Howwe under september 2022. Howwe rullas nu ut inom hela bolaget för att möjliggöra en bredare och mer storskalig acceleration av tillväxten och måluppfyllnaden.

Vi är glada över att välkomna Craftor till vår kundportfolio. Det är ett bolag i framkant med en utvecklad mognadnadsgrad vad det gäller lönsamhetsförbättringar och organisationsförändringar.

Jag ser fram emot att följa deras fortsatta resa där Howwe kommer att vara en viktig tillgång i vidareutvecklingen av Craftor, säger Patrik Parnfors, Chief Commerical Officer på Howwe Technologies.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>