Creditsafe lanserar ny integration till Salesforce
Hem DISTRIBUTÖRTech Data Creditsafe lanserar en ny integration till Salesforce

Creditsafe lanserar en ny integration till Salesforce

Publicerat av: Redaktionen

Grattis alla Salesforce-användare!

Nu kan ni snabbt och enkelt få tillgång till uppdaterad och korrekt data i Salesforce CRM.

Genom att använda Creditsafes Business Intelligence Plus-app kan ni jobba effektivt med era kunder och leverantörer. Dessutom ingår nya funktioner för att matcha och uppdatera företag samt bevaka förändringar direkt i Salesforce.

Den nya förbättrade applikationen mellan Salesforce och Creditsafe ger er många fördelar. Bland annat tillgång till den senaste informationen direkt i ert system. Genom att minimera behovet av manuell inmatning sparar ni tid och undviker felaktig data. Dessutom kan hela organisationen jobba effektivare.

Creditsafe lanserar ny integration till SalesforceMed Creditsafes Business Intelligence Plus-app matchas automatiskt era kunder mot vår internationella databas vilket ger tillgång till uppdaterad information på 365 miljoner företag i 160 länder.

Det går enkelt att addera ytterligare kredit- och affärsinformation för att berika kundkorten och bevaka dagliga förändringar. Självklart finns även möjligheten att ta en kreditupplysning och göra en ekonomisk riskbedömning direkt i Salesforce.

Salesforce är ett av världens största CRM-system och samarbetet innebär att Creditsafe kan erbjuda sina lösningar i majoriteten av de största affärssystem.

-Vi är glada och stolta att vi nu genom vår Business Intelligence App kan erbjuda Salesforce kunder i Sverige möjlighet att på ett effektivt sätt hämta affärs- och kreditinformation på företag i 160 länder. I en värld med ökad digitalisering, fler globala affärer och mer regelverk kring kundkännedom krävs det att företag på ett snabbt och enkelt sätt får tillgång till korrekt och fullständigt faktaunderlag. Med vår nya koppling kommer det bli ännu enklare för företag att växa och göra säkra affärer, säger Henrik Jacobsson, VD på Creditsafe

Creditsafe Business Intelligence Plus är en applikation utvecklad av Creditsafe som drar nytta av fördelarna med Creditsafes data och expertis, både lokalt och globalt. Du laddar ner applikationen via Salesforce AppExchange.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00