CRN ger Infinidat 5-stjärnigt betyg i 2022 Partner Program Guide
Hem Leverantör CRN ger Infinidat 5-stjärnigt betyg i Partner Program Guide

CRN ger Infinidat 5-stjärnigt betyg i Partner Program Guide

Publicerat av: Redaktionen

Lagringsföretaget Infinidats Channel Partner Program har fått ett 5-stjärnigt betyg från CRN, ett varumärke från The Channel Company.

Toppbetyget uppnås endast av utvalda leverantörer som levererar det bästa av det bästa, och som går utöver sina partnerprogram för att hjälpa till att skapa positiv utveckling, tillväxt samt konkurrenskraftig differentiering.

Infinidat finns med i CRN:s 2022 Partner Program Guide, som ger en komplett lista över de mest intressanta partnerprogrammen från branschledande teknikleverantörer som levererar innovativa produkter och flexibla tjänster inom IT.

Infinidat har byggt ett konkurrenskraftigt, flerdimensionellt partnerprogram som uppfyller kriterierna för högsta betyg. Infinidat förlitar sig på IT-kanalen för 90 procent av sina globala intäkter och har varit konsekvent i sitt engagemang för partners och stöttat dem med utbildning, verktyg och en onlineportal. Företaget har mer än 500 partners över hela världen.

– Vi är hedrade över att vårt Infinidat Channel Partner Program har fått CRN:s 5-stjärniga Partner Program Designation. Detta högsta betyg i branschen för ett partnerprogram bekräftar att Infinidat erbjuder ett program i världsklass för kanalen, skapar nya intäktsmöjligheter, positionerar lösningsleverantörer för optimal framgång och tillhandahåller banbrytande försäljning och teknisk möjlighet för partners, säger Eric Herzog, CMO på Infinidat.

– Vi arbetar nu med att utveckla vårt partnerprogram i Norden, och då är det ett värdefullt erkännande som bekräftar kvaliteten i våra partnerrelationer, säger Fredrik Arveskär, regionchef för Norden och Benelux på Infinidat.

CRN ger Infinidat 5-stjärnigt betyg i 2022 Partner Program Guide

Bild på Fredrik Arveskär, regionchef för Norden och Benelux, Infinidat

CRN:s Partner Program Guide ger kanalgemenskapen en djupare insikt i de partnerprogram som erbjuds av IT-leverantörer, tjänsteleverantörer och distributörer.

Företag får poäng baserat på sina investeringar i programerbjudanden, partnerlönsamhet, partnerutbildning, utbildning och support, marknadsföringsprogram och resurser, säljstöd och kommunikation. Ett 5-stjärnigt betyg hjälper aktörer hitta den bästa passformen, identifiera de mest givande partnerprogrammen och ge insikter om deras styrkor och kvaliteter.

– CRN:s Partner Program Guide fördjupar sig i styrkorna i varje organisations partnerprogram för att belöna de som konsekvent stödjer och främjar goda förändringar inom IT-kanalen. Eftersom innovation förstärker hastigheten och komplexiteten hos tekniken idag, vill lösningsleverantörer ha partners som kan hänga med och hjälpa deras växande verksamhet, säger Blaine Raddon, VD för The Channel Company.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00