Crosser och Advantech ingår strategiskt partnerskap
Hem Nyheter Crosser och Advantech ingår strategiskt partnerskap

Crosser och Advantech ingår strategiskt partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Crosser, ledande leverantör av mjukvara för Edge Analytics och Integration för Industrial IoT, och Advantech, en global ledare inom intelligenta IoT-system och inbäddade plattformar, meddelar idag att de har inlett en strategisk allians för att tillgodose globala industrier med kompletta lösningar för Advanced Edge Analytics.

Crosser och Advantech ingår strategiskt partnerskap

Crosser och Advantech ska förenkla Edge Analytics inom Industrial IoT

Det strategiska samarbetet inkluderar ett initiativ att ha Crossers programvara förinstallerat på Advantechs nya IoT-system. Detta för att minska komplexiteten och öka utvecklingshastigheten inom Industrial IoT. Crosser Low Code- och drag-and-drop approach gör det enkelt att innovera för alla typer av användare. Kombinationen Advantech och Crosser möjliggör insamling, analys och integration av en en lång lista med maskindata och protokoll.

– Advantech är en stark global leverantör av industriella system, de kombinerar pålitlig hårdvara med avancerad och lättanvänd programvara, vilket skapar betydande kundvärde för alla industrier. Tillsammans ger vi kunderna möjligheten att gå från idé till realisering av ett industriellt IoT-projekt mycket snabbare och till en lägre totalkostnad än tidigare, säger Martin Thunman, vd och grundare av Crosser.

– Vi är glada att samarbeta med en avancerad aktör som Crosser. Tillsammans erbjuder vi en komplett lösning med Advantech EdgeLink som ryggrad och Crosser Advanced Analytics på toppen – vilket förenklar Industriell IoT för både gamla och framtida installationer, säger Rick de Vries, Sales Manager Industrial IoT Sector på Advantech.

Partnerskapet Crosser och Advantech riktar sig mot både redan installerade produkter, så kallade brownfield-installationer, samt nya installationer med syfte att förenkla digitaliseringsresan för alla typer av industrikunder.

– I vår diskussion med Advantech ville vi tillsammans möta efterfrågan på en produkt som radikalt förenklar branschens IoT-initiativ, säger Mikael Samuelsson, Director of Strategic Alliances & Partners.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>