CTEK lanserar revolutionerande batteri- och underhållsladdare med APTO-teknologi
Hem Teknik CTEK lanserar revolutionerande batteri- och underhållsladdare med APTO-teknologi

CTEK lanserar revolutionerande batteri- och underhållsladdare med APTO-teknologi

Publicerat av: Redaktionen

CTEK Sweden AB, ett ledande globalt varumärke inom laddningslösningar för fordon, har idag lanserat CS ONE, en revolutionerande och kraftfull ny batteri- och underhållsladdare med adaptiv laddteknik (APTO).

CS ONE är den smartaste batteriladdaren som CTEK någonsin har gjort.

Den banbrytande APTO-teknologin sköter allt, vilket bland annat innebär att du slipper tänka på vad det är för typ av batteri, vilken storlek batteriet har eller vilken klämma som ska placeras var – något som gör CS ONE extremt säker och enkel att använda.

CS ONE är supersmart och levererar automatiskt laddprogram för både blysyra- och litiumbatterier (12V) utan att du behöver välja lägen eller trycka på några knappar. För fullständig säkerhet och sinnesro har CS ONE gnist- och polaritetsfria klämmor som automatiskt känner igen positiva och negativa terminaler så att du aldrig kommer att göra en felaktig anslutning igen eller oroa dig för att gnistor ska uppstå mellan klämmorna. En lättläst display visar tydligt hur lång tid det är kvar innan batteriet är fulladdat och även när du kan starta om ett tomt batteri.

CTEK:s specialutvecklade APTO-teknologi kommer att revolutionera batteriladdning. Genom att kommunicera med batteriet kan laddaren själv lista ut batteriets storlek, kemi och hälsa innan den automatiskt levererar ett anpassat laddningsprogram (2-8 ampere), för att maximera batteriets prestanda. En inbyggd temperatursensor justerar automatiskt utspänningen i både kalla och varma förhållanden för de snabbaste och säkraste laddningstiderna.

I CTEK-appen kan du låsa upp ytterligare funktioner som ‘RECOND’ för att återställa batteriets hälsa, ’WAKE UP’ för litiumbatterier med skydd mot underspänning (UVP) eller för att väcka djupt urladdade blysyrabatterier till liv och ‘SUPPLY’ som förvandlar CS ONE till en strömförsörjningsenhet för 12V-system. Appen är kostnadsfri att ladda ner.

CTEK lanserar revolutionerande batteri- och underhållsladdare med APTO-teknologi– Vi är verkligen glada över att kunna lansera CTEK CS ONE, en produkt som innebär en helt ny och revolutionerande approach till batteriunderhåll. Vi var först på marknaden med smart laddning och nu, tack vare vår revolutionerande APTO-teknologi, har vi lanserat den första helt adaptiva laddaren. CS ONE är så mycket mer än traditionell flerstegsladdning, det är världens smartaste, helt adaptiva laddare som verkligen sköter allt tänkande åt dig. Med införandet av polaritetsfria klämmor är det både säkert och enkelt att använda, säger Jon Lind, vd CTEK.

CS ONE är lämplig för användning på bilar, motorcyklar, husbilar, skåpbilar och båtar. Den är lätt att använda, det finns inga lägen att välja utan det är bara att ansluta och låta CS ONE sköta resten. Det är den ultimata batteri- och underhållsladdaren, och den kan lämnas kvar på batteriet på obestämd tid för att säkerställa att ditt fordon alltid är redo att starta när det behövs.

Nyckelfunktioner:

 • Supersmart och superenkel: inga knappar att trycka på eller lägen att välja – anslut bara CS ONE till ett 12-volts blysyra- eller litiumbatteri (LiFePO4) och resten sköter sig självt.
 • Adaptive Charging Technology (APTO): CS ONE räknar automatiskt ut vilken typ och storlek på batteriet du har och vad det behöver och levererar sedan ett anpassat laddningsprogram.
 • Polaritetsfria klämmor: sätt bara en klämma på vardera laddningspunkt och CS ONE kommer automatiskt att räkna ut vilken av dem som är positiv och vilken som är negativ.
 • Detektering av dåliga celler: CS ONE kan se om ditt batteri inte kan laddas och meddelar dig om så är fallet.
 • Lättförstådd display: nedräkningsindikatorn visar när du kan starta fordonet och hur lång tid det tar innan batteriet är fulladdat
 • Ytterligare funktioner: lås upp ytterligare program / funktioner via den kostnadsfria CTEK -appen:
  • RECOND-läge för att återställa batteriets livslängd och återställa urladdade batterier
  • WAKE UP-läge för att väcka litiumbatterier med underspänningsskydd (UVP) eller för att väcka djupt urladdade blybatterier (så låga som 0V) till liv
  • SUPPLY-läget gör CS ONE till en 12-volts strömförsörjningsenhet som håller fordonsinställningarna trygga om du behöver ta bort batteriet
  • Avancerade inställningar för att övervaka mängden volt och ampere som levereras av laddaren
  • Möjlighet att justera laddarens LED-ljusstyrka
  • Tillbehör: U-terminal-kontakt med nytt utseende för enklare åtkomst till batteriet, gummiskydd, väggfäste och adapter för kompatibilitet med alla befintliga CTEK-tillbehör.
  • CS FREE levereras med 5 års garanti

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00